2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه 😍

سلام رها جان بهت تبریک میگم انشا الله که بارداری راحتی داشته باشی و تو دلیت هم سالم و سلامت بیاد بغلت گلم

عزیزم  اگه برات مقدوره واسم دعا کن شما هم بارداری هم دلت پاکه دعات گیراست تو این شبای عزیز  برای زندگیم دعا کن اگه تونستی به بن بست خوردم 

سلام رها جان خیلیییییییییییی مبارکه ✨🤍خوشبحال جوجه که مامان بابای گُلی داره🐥 حسم میگه دختره البته ...

سلام عزیز دلم

خیلی ممنون که اینقدر بهم لطف داری

باباش که حرف نداره و از الان بهش حسودیم میشه ولی دعا کن خدا بدی های منو به خوبی بقیه نبینه ❤️❤️

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
سلام رها جان بهت تبریک میگم انشا الله که بارداری راحتی داشته باشی و تو دلیت هم سالم و سلامت بیاد بغل ...

سلام عزیزم

لایق باشم چشم

بشرطی که شمام منو دعا کنی این شب ها 💜💜

سلام عزیزملایق باشم چشمبشرطی که شمام منو دعا کنی این شب ها 💜💜

قربونت برم به امید خدا گه که لایق ترین گلم 

چشم  عزیزدلم همیشه دعاگوتم انشاالله که خدا بشنوه صدامو برات 

خیلی مواظب خودت وفندق باش اوایل بارداری یکم زیادی مراقبت میخواد حواست به خودت باشه

قربونت برم به امید خدا گه که لایق ترین گلم چشم عزیزدلم همیشه دعاگوتم انشاالله که خدا بشنوه صدامو بر ...

سعی میکنم

ولی خب با هر روز سرکار بودن خیلی نمیشه

❤️💋

سعی میکنمولی خب با هر روز سرکار بودن خیلی نمیشه❤️💋

نمیتونی یه مدت مرخصی بگیری نشد هم زیاد بهش فکر نکن فقط کار سنگین نکن و از پله برای رفت و آمد استفاده نکن اگه رانندگی هم میکنی حتما احتیاط کن گلم انشاالله که به لطف خدا چیزی نمیشه 

2810