2777
2789

من با جاریم مشکل دارم داشتم برا دوستم درددل میکردم جاریم بهم گیرمیده چند بار شده بچه هامو بدبخت صدا میکنه ومثلا بهم میگه نمیخوای صورت اون بدبخت رو بشوری رد اشکاش سیاه شده(ما رفته بودیم شهرستان پسر بزرگم مدام میرفت خاک بازی دو سالش بود منم ی نوزاد داشتم نتونستم صورتشو زود بشورم پسر کپچسکم ک نوزاد بود مدام گریه میکرد)یا میگف نمیخوای ب اون بدبخت غذا بدی

من اینا رو ب عنوان درددل ب دوستم گفتم اونم تایید میکنه حرفای جاریمو بهم میگه تو باید ی کاری نکنی کسی بتونه بهت گیر بده اذیتت کنه بهت حرف بزنه

در صورتیکه جاریم قصدش فقط مسخره کردنه و اینکه پیش خانواده شوهر منو کوچیک کنه منتظره ی ایرادی پیدا کنه

به نظرم ما اینجوری نمیتونیم قضاوت کنیم...

کار جاریتون که درست نیست، حالا اینکه قصد و غرض داره یا متوجه زشتیِ اینطور حرف زدن نیست نمی‌دونم.

اما شاید دوستتون هم چیزهایی دیده که فکر می‌کنه شما باید دقتتون رو بیشتر کنید. از روی دلسوزی حق رو به شما میگه، نه اینکه الکی تاییدتون کنه. شاید هم چون جای شما نیست درکتون نمیکنه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر شیر به شیر سخته بچه های منم شیر به شیر شدن بعدا هم دعوا میکنن سرو ثصدای بعدش یعنی عذابیه هااااا ...

ینی یکسره جنگ و دعواس مث هوو میمونن مخصوصا کوچیکه انقد حسوده ک خدا میدونه

اینم بگم، من خودم درکت می‌کنما...

خودم دوتا پسر دارم، حتی وقتی یه دونه داشتم گاهی میشد که دو روز بود دست بچه رو نشُسته بودم 😬

مادرشوهرم که میومد هی میگفت بیا بریم دستت رو بشورم، یا می‌گفت صورت اینو بشور. خوب حق داشت، ولی دیگه واقعا نمی‌تونستم.

ینی یکسره جنگ و دعواس مث هوو میمونن مخصوصا کوچیکه انقد حسوده ک خدا میدونه

وااااای مال من الان ۸ و۶ سالشونه 

یعنی ادمو به حد جنون میرسونن 

بزرگه گیر میده کوچیکه ول نمیکنه 

عمر منو و شوهرمو قشنگ نصف کردن 

انقدر که حرص میدن 

دائم دعوا دائم کشمکش دائم چرا سروصدا 

واقعا توف به من که ناخواسته باردار شدم و نگه داشتم 

فک نکنم تک بچه انقدر عذاب داشته باشه

وااااای مال من الان ۸ و۶ سالشونه یعنی ادمو به حد جنون میرسونن بزرگه گیر میده کوچیکه ول نمیکنه عمر من ...

آخی... اینجوری نگید.

من یه شش ساله و یه سه ساله دارم.

خیلی حیفم میاد بزرگ بشن، کوچولو هستن نازن.

آخی... اینجوری نگید.من یه شش ساله و یه سه ساله دارم.خیلی حیفم میاد بزرگ بشن، کوچولو هستن نازن.

اخه مال شما دعوا نمیکنن

فاصله اشون زیاده 

والا اعصاب برامون نذاشتن 

مادرم دو روز میاد خونه ما 

فرار میکنه میگه ادم دیونه میشه خونه شما

اخه مال شما دعوا نمیکننفاصله اشون زیاده والا اعصاب برامون نذاشتن مادرم دو روز میاد خونه ما فرار میکن ...

فاصله‌شون دو سال و ده ماهه.

ما هم وقتی مادرامون میان خونه‌مون سردرد میگیرن، ولی خودمون زیاد ناراحت نیستیم 😁

اینم بگم، من خودم درکت می‌کنما...خودم دوتا پسر دارم، حتی وقتی یه دونه داشتم گاهی میشد که دو روز بود ...

ببین من در صورتی حق میدم ک بچم کسیو اذیت کنه

اصلا صورتشون کثیف باشه ب دیگران چ

ببین من در صورتی حق میدم ک بچم کسیو اذیت کنهاصلا صورتشون کثیف باشه ب دیگران چ

حالا جاری آره، ولی مادربزرگِ بچه یه مقدار حق داره دیگه. درسته گاهی خودم هم حرص میخورم واقعا و خونم به جوش میاد... 

کلا زیاد اینکه بگیم هیچی به هیچکی ربط ندارد رو قبول ندارم راستش، اینجوری همه آدما باید به هم بی‌تفاوت باشند.

حالا جاری آره، ولی مادربزرگِ بچه یه مقدار حق داره دیگه. درسته گاهی خودم هم حرص میخورم واقعا و خونم ب ...

مادربزرگش اره حق داره مث مادرشع

ببین اگه ادم خوب و درستی باشه میاد ی گوشه تو گوش ادم میگه نه اینکه جلو خانواده شوهر همه نشستن تیکه بندازه

اشتباه میگم؟

حالا جاری آره، ولی مادربزرگِ بچه یه مقدار حق داره دیگه. درسته گاهی خودم هم حرص میخورم واقعا و خونم ب ...

یا میبینه من بچه کوچیک دارم اون بیکاره خودش ببره بشوره نمیمیره ک

2810