2777
2789
عنوان

مشورت می‌خوام

1124 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها ،صبحتون هم بخیر باشه 

بچه ها من یه اتاق نه متری دارم ،که در اتاق به روی حیاط باز باشه ،خونه ویلایی هستش ،بدون کاربرد هم هستش ،الان می‌خوام از اون اتاق به عنوان کسب درآمد خانگی شروع کنم .

ولی نمی‌دونم چه کاری خوبه ،برای من نا بلد 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
اول برو هنر یادبگیر بعد بیا جا رزرو کن

خیلی ها هستن بدون هنر دارن کاری انجام میدن.

و بعد اینکه من گفتم ایده بدید 

نگفتم بیا ترور شخصیت کن ,،😉

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب باید ببینی چ کاری بلدی

تو چ زمینه ای استعداد داری

اول این رو مشخص کن تا بریم مرحله بعدی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

ناخون کاری یاد بگیر یا هر کاری که فک میکنی استعدادش رو داری پیج اینستا بزن سعی کن ریلز خوب باهاش بسازی بتونی معرفی خوبی داشته باشی یا جنس بخر بفروش بستگی به خودت داره کاملا مثلا بیشترین درامد ارایش مربوط به ارایش دایمه ولی خب ریسکشم بالاس

خیلی ها هستن بدون هنر دارن کاری انجام میدن.و بعد اینکه من گفتم ایده بدید نگفتم بیا ترور شخصیت کن ,،� ...

خب بنده خدا راست میگه دیگه چرا ناراحت میشی .

اول باید ایده ای به سر آدم بزنه بعد دنبال اجرا شدنش باشی . تو از آخر شروع کردی 😂

خدا جونم                                                           دمت گرم   

بنظرم اتاقت رو فعلا به ناخنکاری یا آرایشگاهی یا خیاطی اجاره بده

تو این فاصله هم خودت یه هنر یاد بگیر 

یا اینکه میتونی از تولیدی ها لباس بچه ودلباس زنونه و جوراب و خرت و پرت زنونه بیاری و به در و همسایه بفروشی

یا اگه دست پختت خوبه یه آشپزخونه ی کوچیکش کنی و سفارش غذا بگیری