2777
2789
عنوان

بارداری و لکه بینی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2103 بازدید | 34 پست

چیزی نیست عزیزم ان شاءالله قلبش تشکیل میشه به سلامتی بزرگ میشه 

فقط استراحت مطلق باش 

خواهر من شر شر خونریزی داشت ولی بچش به دنیا اومد سالم

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نشاسته گل گندم  داری توشیر سرد یا اب   حل کن بخور جا بچه رو سفت میکنه     لکه بینی تو هفته های اول   ممکنه  پیش بیاد

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
اخه روز بیست انتقالم ینی خون لانه گزینی تا الان مونده ؟

ببین حالا نمیشه گفت که همش مال لانه گزینی هست اما کلا رحم و واژن تو بارداری حجمش پر خون میشه و شما چون تو سیکل ای وی اف داروهای هورمونی مصرفی کردی ببشتر در معرض این عوارض هستی.

مثلا بخوام خودمو برات مثال بزنم من ماه پیش یکم رازیانه خوردم لک قهوه ای دیدم دیگه نخوردم قطع شد . یه هورمون ساده گیاهی بافت رحمم رو تغییر داد

الان شما همه شرایطت نرماله فقط یکم لک کمرنگ داری که شبیه خون مونده هست هزار و یک دلیل داره حتما ممکنه یه زخم یا التهاب  کوچیک باشه . زیر نظر دکتر باش و بهش اعتماد کن. سعی کن حواستو پرت کنی ایشالا که به سلامتی این دوران رو بگذرونی

الهی به امید خودت...  
نشاسته گل گندم داری توشیر سرد یا اب حل کن بخور جا بچه رو سفت میکنه لکه بینی تو هفته های اول ...

بابا از روز انتقال دارم نشاسته گل‌میخورم منتهی امروز دیگ نمیخام بخورم میگن زیادش تیروئید میاره 

نه گلم وقتی روند رشد بتا خوبه اشکال نداره این لکه ها ماه اول طبیعیه و همشم بخاطر استرسه که زیادی نگرانی و هی خودتو چک میکنی ولش کن خودتو خشک کن و دستمالو نگاه نکن خودش خوب میشه

مردم برق ایگری ایمه دوکل تپاله😐
عزیزم اول اینکه مبارکت باشه دوم اینکه میشه راجب هزینا هات ی توضبح مختصر بدی و اینکه حالا کدوم استان ...

ممنونم برا من رایگان شد همشو بیمه داد 

تبریز مرکز ناباروری جاد دانشگاهی انجام دادم

2810