2777
2789
عنوان

مشکلم با خانواده شوهرم

238 بازدید | 15 پست

خواهر همسرم تک دختره و پدر نداره با  برادر کوچیکتره که میشه همسر من ارتباط خوبی داره.خودش به گفته همسرم دو قطبی داره  یه دختر اتیسم داره و با همسرش مشکل داره و اصلا رابطه گرمی ندارن با هم و کلا هر کاری باشه همسر من انجام میده تا همسر خودش. تازگیا خیلی بیشتر شده طوری که من اذیت شدم و نمیدونم باید چیکار کنم چطوری به همسرم بگم نباید زیادی تو زندگیشون باشه 

من تازه یکسال هس اومدم تو خونه خودم و نمیخام همسرم رو نسبت به خودم سرد کنم ولی از طرفی خیلی ذهنش درگیره و دیشب ازم خواست به خاهرش زنگ بزنم حالش بپرسم گفتم قبلا اینکار کرده بودم ولی چون گرم نبود گفتم حتما فرصت و حوصله تماسم نداره چیکار کنم که زندگیمون به حاشیه کشیده نشه و تحت احساسات قرار نگیریم ...کلا مادر و پسر در خدمت خانوم هستن خیلی بهش بها میدن و برادر بزرگتره هم قطع ارتباطه کلا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گیر نده خواهر ، حتما احتیاج داره خواهرش، بزار چند سال بگذره مشکلاتای زندگی و گرفتاریهای زندگی خودتون اینقدر میشه که نمیتونه دیگه ذهن شوهرتون و مشغله هاش بهش فرصت بدن به یکی دیگه فکر کنه ،،، هیچی نگو و بفکر زندگی خودت باش ، البته همیشه بخون تو گوشش تا پیشرفت کنه و کار کنه زندگی تونو بکشه بالا و دنبال کار بره و مسولیت پذیر باشه و ... اینطوری خودش درگیر زندگی خودش میشه

خب خواهرشه، مشکلی نداره... 

منم خواهرشوهرم باشوهرم خیلی صمیمیه وباهم در ارتباطن

قبل اینکه من زنش باشم، اون خواهرشه مخصوصاً که مشکلاتیم داره

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
شما هم سعی کن پیش شوهرت هوای خواهرشوهر داشته باشی ولی نامحسوس سعی کن بهش بفهمونی که اینقدر خودشو درگ ...

چی بگم که کم کنه مساله من اینه حتی کوچکترین مشکل هم زنگ میزنه میگه گفتم خب مقصر تویی که همیشه با حوصله کوش دادی

خب خواهرشه، مشکلی نداره... منم خواهرشوهرم باشوهرم خیلی صمیمیه وباهم در ارتباطنقبل اینکه من زنش باشم، ...

مشکل اینجاس که چون اون دلش مسافرت میخواد باید بریم در حالیکه همسرش از نظر مالی خیلیییی بهتر از ماست ببره دیگه 

بنده خدا دوساعته داره توضیح میده تازه میپرسی چ ضرری .....ای خداا

اخه فقط گفت شوهرش الان بیشتر از قبل هوای خواهرشو داره و من اذیت میشم،دیشب هم شوهرش گفته یه زنگ بزن احوال بپرس. این چه اشکالی داره؟شما خودت به مشکل بخوری توقع داری برادرت کمک کنه یا میری از غریبه کمک میگیری؟

انجام میده ولی کم شده تازه از من میخواد منم بیام تو تیمشون

احساس میکنم تو هم مقابل به مثل کنی اونوقت میتونی کارشو زیر سوال ببری‌مثلا خونوادت کاری داشتن بری بهشون کمک کنی دکتر ببری خواهر داشته باشی بری خونشون بچشو نگه داری.اونوقت شوهرت گله که کرد بگی خونواده ی منم مثل تو به من احتیاج دارن اونوقت شاید کمتر کرد

اخه فقط گفت شوهرش الان بیشتر از قبل هوای خواهرشو داره و من اذیت میشم،دیشب هم شوهرش گفته یه زنگ بزن ا ...

دفعه اخر  دو هفته پیش چون کارش به بیمارستان کشیده بود قرص خورده بوده خیلی شوهرم ناراحت شد و دو سه روز کلا خونه ش رفت و آمد کرد و از کارش مونده بود 

احساس میکنم تو هم مقابل به مثل کنی اونوقت میتونی کارشو زیر سوال ببری‌مثلا خونوادت کاری داشتن بری بهش ...

شوهر من  حس میکنم بدش نیاد میگه ادم دستگیری کنه باید به درد بخوره😑😑راستش خودم اصلا همچین شخصیتی ندارم

2810