2777
2789

حالا واقعا قشنگ بود اسی چون نرسیدم

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندیدمش مسئله اصلی زیبا بودن یا نبودنش نبود مسئله اختلاف سنی عجیبشون بود

چن بود مگ

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

من فقط اسم تایپیک رودیدم

مهم نبودرفتم

شبیه دخترزشته دیشب بودتایپیکش

گفت من شبیه بازیگرام و.....

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

زیبایی ازنظرهرکسی متفاوته بنظرمن عمل وژل وفیلترداشت امازیبانبودحالاگفت هیجکدوم ندارم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

خدا هم چه حوصله ای داشته، این همه تفاوت در زیبایی ومقام وموقعیت  واخلاق و گروه خونی و.......را برای چی بین آدم ها گذاشته

یعنی برای فخر فروشی ، عزت نفس،امتحان،یا تفکر

کاش میتونستیم بدون چشم داشت به همدیگه خدمت کنیم وقدر داشته هامون را بدونیم

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

چرتو پرتی بیش نبود بعنوان ی ادم تو جامعه یکی خوشگلم باشه تو روش نمیگم تو سایت نمیدونم مردمو چی فرض میکنن میان میگن تو کوچه خیابون بهمون گفتن خوشگل مرحوم مرلین مونر این همه اعتماد ب نفس نداشت

کاربری که همیشه بخاطر مسائل سیاسی تعلیق شده  کاربری ششم
شبیه زن سپهر حیدری بود انگاری کلی ژل و فیلر زده بود به صورتش ولی خودش گفت نچراله

دروغ میگن دوستای من ژل میزنن میگن نچرالیم همینجوری بودیم اخه شما ما رو چی فرض،کردین دیگه الزایمر نگرفتیم ک چهره اولتونو یادمون بره

عزیزم کسی واقعا زیبا باشه نمیاد جار بزنه همه بفهمن چون واسش یه چیز عادیه هم خودش عادت کردن هم اطرافیانش 

بعدم زیبایی که با عمل و ژل و بوتاکس به دست بیاد افتخار نداره که حالا مثلا شوهرش چیزی گفته یا نه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
23

۲۳ سال اختلاف🤔

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
2810