2777
2789
عمل کردید شما؟چطور بود پیشنهاد میکنید یا نه؟

من روز مشاوره دیدم چند نفر از مریضا رو که خوب عمل شده بودن اونجا بودن 

درصورتب که الان چهارمی دفعه است که من میرم اصلا یه مشاوره ایی اونجا نیست چون روز ما بدبختارو جدا کردن که خرابکاریاش رو کیی نبینه 

به واله دروغ نمیگم عین حقیقته 

من روز مشاوره دیدم چند نفر از مریضا رو که خوب عمل شده بودن اونجا بودن درصورتب که الان چهارمی دفعه اس ...

نگارممممم از پرسنل  مطبشه    گول حرفاشو نخورین برین تحقیق کنین خودتون رو به خاطر ده بیست ملیون کمتر بدبخت نکنین که با دویست ملیونم هیچ دکتری ترمیمتون رو قبول نکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگارممممم از پرسنل مطبشه گول حرفاشو نخورین برین تحقیق کنین خودتون رو به خاطر ده بیست ملیون کمتر ...

البته من فعلا تازه عمل شدم حتما نتیجه عملمو واستون میزارم 

من بیشتر از دروغاشون ناراحت میصم اصلا حرف امروزشون با فرداشون یکی نیست 

نخیر

من یک شنبه سه شنبه هم رفتم روز جمعه صبح ها 

من فعلا تازه عمل کردم  هزار تا مشکل داشتم 

به قول خودشون باید یکسال بگذره سوراخای بینیم قرینه نیست میگه بعد یکسال دوباره میبرمت اتاق عمل درستش میکنم دارم از غصه میمیرم واسه حرفای مفتشون 

من یک شنبه سه شنبه هم رفتم روز جمعه صبح ها من فعلا تازه عمل کردم هزار تا مشکل داشتم به قول خودشون ب ...

چند تا مریض که خوب عمل کرده میگه با مشاوره ایی ها بیان اونم خودشون دماغاشون قبل عمل خوب بوده 

سلام عزیزم خوبینبینی شما رو بد عمل کرده دکتر؟مگه همه مریضا روز جمعه نمیرن مطبش؟

من چون خودم گول حرفای قشنگ رو خوردم خودمو مدیون میدونم که دیگران رو آگاه نکنم من نمیگم پیش این دکتر نرید میگم تحقیق کنید به خاطر ده بیست ملیون بیشتر خودتون رو بد بخت نکنید

چند تا مریض که خوب عمل کرده میگه با مشاوره ایی ها بیان اونم خودشون دماغاشون قبل عمل خوب بوده

چندوقت از عملت میگذره؟

یعنی بعد عمل دیگه روز جمعه نرفتی برای ویزیت ک بقیه ببینتت؟

بینیت گوشتی بود؟

چندوقت از عملت میگذره؟یعنی بعد عمل دیگه روز جمعه نرفتی برای ویزیت ک بقیه ببینتت؟بینیت گوشتی بود؟

نخیر 😂جک میگی هیچ عملی رو جمعه با مشاوره ایی ها نمیزاره 

روزی که من رفتم مشاوره چند تا بودن که تاپمون داشتن اومده بودن بکشن 

چند تا هم چهار پنج ماهه که بینی اشون معلوم بود استخونی بودن