2777
2789
عنوان

یکی هی دست بزنه ب شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 69 پست
یعنی چی دست میزنه به موهای شوهرت چه پرروئه.اگه حساسیت نشون بدی ممکنه بدتر کنه.هرجا رفتین بشین کنار ش ...

شوهرم میدونم ته دلش هیچی نیس فقط احترام بیجا میذاره ی وقت یکی ازش ناراحت نشه جواب پس بده ولی ذین ک من ناراحت بشم انگار مهم نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو یه نی نی سایتی واقعی هستی.همینو الان اسکرین میگیرن میبرن توییتر به ریش همه میخندن

😂

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
ن خودم🤣

تو که انقد جمالات و کمالات داری این حرفارو نزن دیگه. اون بیچاره ام دلش با موهای پسرخاله ش خوشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
خب ببین پس با شوهرت اتمام حجت کن که سنگین برخورد کنه تااونم به خودش جرات این کارو نده

شاید ده بار سر این موضوع باهم بحثمون شده هی میگه روم نمیشه خودمو بکشم عقب یا میگه میترسم بفهمن تو چیزی گفتی چون تاالان هیچوقت خودمو عقب نکشیدم اینجوری بدتر میشخ یفهمن تو رو من حساسی

وا جدی میگید آیا یا مزاح می فرمایید

بالاتر گفتم، مدتی هست دارم راجع به انرژی های زنانه میخونم، کتاب های یونگ و اساطیر یونان ، کمی فروید برای منطقی تر بودن ، این ی راهکار بود خدمتشون عرض کردم. حرف خاله خان باجی نبود. هرچند من روانشناس نیستم .موفق باشید

تو یه نی نی سایتی واقعی هستی.همینو الان اسکرین میگیرن میبرن توییتر به ریش همه میخندن

🤣

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
عزیزم شاید سوتفاهم شدهمنم اون یکی پسرخالم ک شش کوچکتره باهاش شوخی میکنم ، بعضی وقتا ب شوخی میزنمشچون ...

بخدا رو بقیه فامیل حساس نیسم این ی نفر مغزمو میخوره کاراش حسم اشتیاه نمیکنه

هرچند درکتون نکردم. خب دست بزنه چه اهمیتی داره.

ولی خب اگه مهمه فک میکنم مسئله اینه با همسرتون صمیمی نیستی یه فاصله عاطفی بینتون هس همون حساستون کرده

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
بالاتر گفتم، مدتی هست دارم راجع به انرژی های زنانه میخونم، کتاب های یونگ و اساطیر یونان ، کمی فروید ...

فکنم فیلم هندی زیاد میبینی 😂

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
2810