2777
2789
عنوان

یکی هی دست بزنه ب شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دست بزنه چی میشه؟شوهرت تموم میشه؟حساس باشی بدتره

عزیزم این چ حرفیه ینی چی دست میزنه برای چی باید این کارو کنه 

به نظرم اسی باهاسون رفت و امد نکنه بهتره 

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
تو نباید برخوردی کنی به هیچ عنوانبعدم بنظر من حساس نشو طرف ده سال بزرگتره اگرم میخوای حساس بشی به شو ...

منم همینو میخام بهش میگم این دفعه دست زد خودتو بکش عقب بذار بفهمه داره خط قرمز رد میکنه ولی انگار تعارف داره😒😒😒

لابد مهمه ک ناراحتم کرده دیگه نمیدونم چرا فقط همین ی نفر تو مخمه در صورتی ک با بقیه خانوما فامیل مشک ...

مسئله اینه واقعا مهم نیست

شما برای خودت مهم کردی 

مدیریت این موضوع دست شما نیست

و فقط حرص خوردن برات می مونه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
منم همینو میخام بهش میگم این دفعه دست زد خودتو بکش عقب بذار بفهمه داره خط قرمز رد میکنه ولی انگار تع ...

شوهرت فرفری موی بدنسازه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
عزیزم قطع رابطه با دختر خالش یا تو هم با شوهرش شوخی کن ببین خوشش میاد

رابطه ذی اصلا نداریم فقط خونه مادرشوهرم همو میبینیم، من اصلا با شوهرش صمیمیتی ندارم این کارو کنم شوهرشم اینقد ادم سرب زیر و سر سنگینیه حتا صحبتم نمیکنه تو جمع

چجوری؟ یادم بده؟ امشب ک دست زد ب شوهرم بعد هی هار هار حندیدن من اصلا نخندیدم رو ب رومو نگاه کردم فقط

قبل از اینکه برید جایی که اون فرد هست شوهرت رو تامین کن، اونجا توی گوش همسرت حرف های جنسی که دوست داره بزن و کاری کن همسرت با ذوق نگاهت کنه، و بعدش بخند

2810