2777
2789
عنوان

آیا رفتارم اشتباه بود

89 بازدید | 5 پست

بچها من یک پسر خاله دارم ک نسبت به مامانش خیلی توجه ایی نداره و بی توجه عه خالم بارها از این کارش پیش ما گله کرده خب بعد با منم رفیقه رابطمون خوبه 

اقا امروز ما داشتیم از خیابون برمیگشتیم  من بودم و دو تا خاله هام بعد همون خالم ک مامان همین پسرخالمه یکم ک پیاده اومد هعی میگفت پام گرفته پا دردم هعی نفسش میموند نمیتونست بیاد  و اینا 

منم زنگ زدم پسر خالم گفتم فلانی بیا دنبالمون همون لحظه خاله دومی ام داشت ازمون جدا میشد خداحافظی کردم با اون خالم دیدم پسرخالمم سریع از پشت گوشت گفت خداحافظ (من جنس اینارو میشناسم مطمئنم ک فهمید با خاله ام دارم خداحافظی میکنم ولی چون نیاد دنبالمون خداحافظی کرد) اقا من همونجا پشت بندش دو سری بهش زنگ زدم جواب نداد 

بعد براش یک پیام نوشتم ک محتواش این بود(ای ادم لاشی حالا جوابمو چرا نمیدی)(اون لاشیشم کلا باهم راحتیم این کلمه توی رابطمون فحش بی احترامی نیست)

اقا همون لحظه بعد پیام زنگ زد گفت اره الان میام دمبالتون کجایین و اومد  

بعد توی راه بهش گفتم مامانت اینهنه برا شما زحمت کشید فلان یک دنبالش اومدن چیه ک خودتو اینور اونور میکنی نمیای بعد گفت نه من میام حواسم نبوده  فک کردم با من خداحافظی کردین  و فلان خلاصه رسوندمون 

حالا تاپیک قبلیم همه گفتن اشتباه کردی و فلان 

ایا واقعا رفتارم اشتباه بوده؟ 

به نظر خودم ک وقتش بود ک یک تنبیه  بشه یک تلنگری بهش بخوره 

نظر شما چیه

معذرت خواهی کنم؟ 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاشی برای شما فحش محسوب نمیشه؟ 

کاری به داستانت ندارم در کل چیز خاصی نبود 

اما راحتی تو حرف زدنت با پسر خاله که هیچ با هیچ کسی بنظرم این مدلی صحبت نکن که تازه لاشی حرف خوبشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

چندسالته که فاز نصیحت برداشتی؟ این نصیحتم میتونستی دوستانه به خودش تنها سر یه فرصت مناسب بگی. اون متن هم نظری ندارم کلا لاشی معنیش معلومه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
الان تنبیه شد؟

اره اولا ک یک شرتیطی پیش اومد گله های مامانشو بهش برسونم و حرف بزنم 

همم اگر پیچوند اگر خداحافظی کرد اگر تلفن جواب نداد مجیورش کردم بیاد دنبال مامانش 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈