2777
2789
متوجه منظوتون از اصطکاک نشدم. میشه بامثال یا توضیح بفرمایید. چون دیدم دو نفر دیگه از دوستان هم موافق ...

نمیدونم چطور منظورم رو برسونم 

تو بیانش احساس ناکامل بودنِ اسم به آدم دست میده

مثلا فرض کنید بدون پیشوند و پسوند بخواید دخترتون رو با این اسم صدا کنید  نوووررر :

یه جوریه که انگار اسم کاملی نیست..بیانت متوقف میشه

نمیدونم چطور منظورم رو برسونم تو بیانش احساس ناکامل بودنِ اسم به آدم دست میدهمثلا فرض کنید بدون پیشو ...

فکر می کنم من متوجه شدم  

مثلا حورا رو بخواهی حور بذاری و بعد منتظر بقیه اسم بمونی  

به نکته جالبی اشاره کردید. شاید بخاطر هم وزن بودن برخی اسامی هست که با حذف شدن مثلا الف انتهای اسم دیگه معنی اسم از بین می ره مثل حورا و حور

ولی در مورد نور چون اسم معنی خودش رو داره راستش من چنین برداشتی نکردم

اما مرسی که اشاره کردید. ایست و توقف بیان به نظرم مهمه و باید بهش دقت کرد. از وقتی گفتید به چند اسم با این وزن و قافیه دقت کردم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر می کنم من متوجه شدم مثلا حورا رو بخواهی حور بذاری و بعد منتظر بقیه اسم بمونی به نکته جالبی اشا ...

چه خوب که کاملا درست متوجه شدید

مثال شما دقیقا درسته و من درمورد اسم نور هم همین طرز بیان رو برداشت کردم... آوا و بیان اسم خیلی برام مهمه کما اینکه اسم نور بسیار بامسما و زیباست

چه خوب که کاملا درست متوجه شدیدمثال شما دقیقا درسته و من درمورد اسم نور هم همین طرز بیان رو برداشت ک ...

موقع انتخاب اسم به نظرم فاکتوهای مهمی رو باید در نظر گفت و هجی و آوای اسم یکی از اونهاست

یا حتی چینش حروف کنار هم. این رو از یکی از اساتید ادبیات شنیدم. گاهی مثلا اسم قشنگه ولی حروفی که در نوشتارش به کار میره قشنگ نیست و کنار هم زیبایی بصری نداره. مثالی که ایشون زدن کوثر بود 

موقع انتخاب اسم به نظرم فاکتوهای مهمی رو باید در نظر گفت و هجی و آوای اسم یکی از اونهاستیا حتی چینش ...

کاملا باهاتون موافقم

ما وقتی با هر اسمی آشنا میشیم، قبل از ریشه و نژاد اون اسم به آوا و بیانش توجه میکنیم و من شخصا اگر اسم از این لحاظ نظرم رو جلب کرد،دنباله ی ریشه و ملیتش رو میگیرم

پس این نکته که شما و استاد ادبیات گفتید و منم باورش دارم، خیلی قابل توجه و مهمه

درمورد چینش حروف در اسم ، من هم بسیار حساسیت دارم و اسمهایی که حروف ط ، ث ، ح و امثالهم رو در بر میگیرن به نظرم سنگین هستن و اکثرا جذابیتی برام ندارن (خصوصا برای دختر : حلیمه...کلثوم...طاهره و...)

به شخصه اگر روزی صاحب فرزندی بشم فکر میکنم عین ۹ ماه بارداری رو درحال کنکاش و جستجو برای پیدا کردن اسمی باشم که از هرلحاظ بی نقص باشه😁چون بنظرم انتخاب اسم یکی از مهمترین مسئولیت های پدر و مادره

نیکی

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.