2777
2789
منم بدم میاد😅

خیلی اسم لوسیه برا پسر😂اصلا خوشم نمیااددد

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی فکر کنم فقط منم که از اسم ایهان و ارشا خوشم نمیاد😑😂

🤣منم از اسم ایهان خوشم نمیومد ولی خب شوهرم اصرار کرد اسم پسرمون و بذارم آیهان دیگه کم کم ازش خوشم اومد آرشا هم اسم نوه عممه از بس بچش به دلم نشسته اسمش و دوست دارم 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
🤣منم از اسم ایهان خوشم نمیومد ولی خب شوهرم اصرار کرد اسم پسرمون و بذارم آیهان دیگه کم کم ازش خوشم ا ...

اخی خداحفظشون کنه عزیزم

سلیقه ایه دیگه ❤️

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
منم هیچ جوره با بعضی اسمهانمیتونم کنار بیام 😁 حالا سلیقه است دیگه اتفاقا خیلی هم زیاد شدن این اسمها

اره سلیقه ایه دیگه