2777
2789
عنوان

روروئک استفاده کنم آیا

186 بازدید | 18 پست

بچم چن روز دیگه ۹ ماهش میشه و هنوز حتی سینه خیز هم نرفته 

غلط میزنه به هردو سمت ولی اصلا تلاشی برا جلو رفتن نداره یکی دو ماهیه هرچقدرم تمرین میکنم اسباب بازی میزارم جلوش پشت پاهاشو میگیرم ک هل بده بره جلو ،شال دور شکمش میبندم میارم بالا ک حالت چهاردست و پا بشه ولی اصلا هیچ تمایلی نداره 

خستم از بس دنبالم گریه میکنه و همش میگه بلندم کنم و بغلم کن خونمون پله نداره فقط یدونه برا آشپزخونس ب نظرتون بزارمش تو روروئک بلکه ی نفسی بکشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت بدون کمک تونست بشینه یعنی کمرش محکم شده بله میتونی بذاریش داخل روروئک ولی تایم زیاد نه 

مثلا هربار یه ربع 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم
بعضی بچه ها کلا چهاردست و پا نمیرن.تو خانواده ما خیلی از بچه ها نرفتن.دخترمم نرفت، یه دفعه راه میوفت ...

اره تو خانواده شوهرمم تعداد زیادی از بچهاشون چهار دست و پا نرفتن ولی من دیگه کمرم نمیکشه ک بغلش کنم مخصوصا اینکه بچم عاشق پا پا کردن هست باید همش از این سر خونه تا اون سر خونه زیر بغلشو بگیریم راه بره

یکی از دلایلش سقوط از پله و ارتفاعات بوده یکیم اینکه اگر زود بزاری چون با نوک پا سعی میکنن جلو برن ع ...

یکی از دلایلشم  اختلال تو مراحل رشده ینی نمیذاره بچه به ترتیب تکامل پیدا کنه جلو عقب میشه مراحلش

هر چه از دوست رسد نیکوست...

بچه جاری منم الان دقیقا ۱۰ ماهشه اصلاچهار دست و پا نمیتونه بره سینه خیز میشه ولی نمیتونه بره جلو همونجا استپ میشه 

روروئک رو من دوست نداشتم اصلا هم استفاده نکردم دادم به همین جاریم ایشون استفادع می‌کنه اما تغییر نکرده

2810