2777
2789

دانش و سطح زندگیشون و موقعیت اجتماعیشون عالیه؟

یا داری باهاشون بحث میکنی تمام تلاششونو میکنن خودشونو با فهم و شعور نشون بدن و به نوعی طرف مقابلشونو فاقد شعور خطاب میکنن 

مدرک تحصیلی چیزیه ک هرکسی الان دارتش 

خوشبختانه اکثریت دستشون ب دهنشون میرسه

بنظر من اگه واقعا سطح بالا باشن نیازی به ابرازش و توهین با لحن ادبی به مخاطب ندارن

معمولا اونایی که فاقد این دوچیزی که گفتی هستن یا تازه بهش رسیدن این خصلت ها رو دارن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بستگی داره کجا باشه وقتی یکی بیشعوریشو فریاد میزنم میشه با لحن خوب نشوندنش سر جایش میشه هم سکوت کرد . حقیقت اینه که بعضیا از نظر فهم و شعور بالاترین بعضیام کمتر دارنش

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤝🏻کسی که ادای شعور و در بیاره و ادعا داشته باشه بیشتر از بقیه ندارتش چون آدم چیزی که براش عادی باشه رو اصلا بیان نمیکنه 

الان شما هیچ وقت فیس آب خوردن و به کسی نمیدی چون عادیه ولی شاید خاویار و بدی شعورم همینه اونی که خیلی ادعاش میشه و فاز کوسه گرفته اتفاقا پاش بیوفته از همه بیشعور تره

بستگی داره کجا باشه وقتی یکی بیشعوریشو فریاد میزنم میشه با لحن خوب نشوندنش سر جایش میشه هم سکوت کرد ...

آخه من موندم کی گفته موقعیت کاری و مدرک تحصیلی به تنهایی شخصیت و شعور میاره؟ اونی که داره باهاشون بحث میکنه رو با این رفتارا که مثلا بگن چون شما سطح زندگیتون پایینه نمیفهمین میخوان بکوبن که چی 

این نظر منه آخه گل این ویژگی میگی در فرد ذاتی میشه به مرور و نقش بازی نمیکنه لحن صحبت اش با همه همین ...

آخه به شخصه دیدم توهین میکنن و ادای ادب در میارن با اینکه ببخشید فقط اسم در کردن وگرنه آدم تحصیل کرده ثروتمند با شعور اینجا زیاد دیدم

آخه من موندم کی گفته موقعیت کاری و مدرک تحصیلی به تنهایی شخصیت و شعور میاره؟ اونی که داره باهاشون بح ...

بالاخره هرکس تو یه جایی از زندگیش ضعف داره . بعضیام با پول و مدرک فکر میکنند خیلی بالاتر از بقیه ان

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

منظورم شما نیستید ولی گاهی هم خود اون طرفی که مورد خطاب قرار میگیره واقعا هم سطحش پایینه هم اعتماد به نفسش و فکر میکنه اگه کسی داره چیزی رو منطقی براش توضیح میده؛ به حماقتش اشاره کرده!

اگه کسی داره خودشو با فهم و شعور نشون میده؛ هست! آدم بیشعور حتی تلاش نمیکنه اینجوری به نظر برسه.

البته موارد برعکسش رو هم دیدم که با کلی ادعا نوشته من باصواتم و کلی توهین کرده😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بستگی داره چطوری نشونش بدن

اگه زمان بحث مسقیم بهش اشاره کنن؛ بله حق با شماست

ولی اگه با لحن ادبی صحبت میکنن صرفا بخاطر این نیست که میخوان چیزی رو فریاد بزنن

بنظرم اون فردی که بدون اشاره مستقیم به این موضوع باهاتون هم صحبت شده، مقصر نیست

مگه اینکه مستقیم بهش اشاره کنه و ازش برای تخریب مخاطبش استفاده کنه

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒☬𝓘 𝓪𝓶 𝓷𝓸𝓽☬༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

منظورم شما نیستید ولی گاهی هم خود اون طرفی که مورد خطاب قرار میگیره واقعا هم سطحش پایینه هم اعتماد ب ...

منم منظورم همینه 

تو یه بحثی باید از روی اینکه مثلا با شعوره با لحن ادبی خیلی راحت توهین کنه

منظورم شما نیستید ولی گاهی هم خود اون طرفی که مورد خطاب قرار میگیره واقعا هم سطحش پایینه هم اعتماد ب ...

باشعور بودن با کسی که ادای باشعوری در میاره بنظرم فرق داره.. یه عده ادعاشون میشه ولی پای عمل که میرسه... 

2810