2777
2789
بیشتر شبا مخصوصا شبایی که واکسن میزد بنظرم شغلای آزاد بهتر میتونن کمک کنن تا کارمندا

نگو اینجوری 

شوهر کارمند سر تایم مشخص میاد خونه 

ولی شغل آزاد تایم کاریشون زیاده 

ما دوتا مغازه داریم 

شوهرم ۸ میره 

فقط این وسط میاد ناهار میخوره باز میره تا ۱۱ شب 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 

یکساعت یکبار بیدار میشد میگفت چیه بابایی چرا گریه میکنی بعد چند دقیقه نگاش میکرد میخوابید😑😑

موقع واکسنا هم مثه ساعت عمل میکرد گاهی بیدار میشد اگه من خواب بودم بیدارم‌میکرد تب بچه رو چک کنم😂

البته اگه تب بالا بود یکساعتی کمکم میکرد برای پاشویه و این چیزا

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون اوایل مثلا تا ۲ماهگی اصلا کمک ک نمیکرد هیچ غر هم میزد

یه شب که بچه اصلا نمیخوابید و فقط ونگ میزد و باید سرپا نگهش میداشتم تا ساعت ۴بیدار بودم ساعت ۴بیدارش کردم گفتم من دیگه نمیتونم بیا خودتون میدونید هرکاری میکنید پدر پسر و بیهوش شدم 😂😂😂😂

خدایا کمی آرامش فقط همین

من تا قبل برگردم سرکار 90درصد به بالا بامن بود ولی بعدش خیلی کمک بودن

بخصوص ماههای اول تا اذون صبح بیداربودیم...

البته بچه تاشیرخواره است چسبه مادره تاپدر

الان 5سالش شده همون که باهاش بازی میکنه و پارک میبرتش بهترین کمکه

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم، امیدوارم ادامه دار باشه.24آبان ماه74    ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵

نگو اینجوری شوهر کارمند سر تایم مشخص میاد خونه ولی شغل آزاد تایم کاریشون زیاده ما دوتا مغازه داریم ش ...

شوهر خودم کارمنده خدایی خیلی کمک‌ میکرد من ۲سال جاروبرقی نکشیدم چون بچم شیرخشک نمیخورد منم شیر خودمو میدادم نمیتونستم کار خونه کنم کلا نظافت با شوهرم بود من شیر میدادم و آشپزی میکردم خدا خیرش بده بچه داری خیلی سخته تنهایی نمیشه

شوهر خودم کارمنده خدایی خیلی کمک‌ میکرد من ۲سال جاروبرقی نکشیدم چون بچم شیرخشک نمیخورد منم شیر خودمو ...

خدا به جفتتون سلامتی بده 

سایتون همیشه بالاسر بچه هاتون 

شوهر منم بنده خدا تا میومد خونه کمک میکرد 

غذا از بیرون میگرفت و ...

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 

کلا در حالت عادی اگر خودم بتونم کمک نمیده . البته کار خودش سنگینه و کار خونه کلا با منه . نهایتش این بود که باهام بسازه مثلا اگر ناهار دیر و زود میشد یا کار خونه ول میشد . ولی گاهی هم غر میزد . ولی مثلا اگر بچه مریض بود یا شرایط خاص و سخت بود کمک به حالم بود 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚