تاپیک تکراریه
به نظرتون این فرد یه شکاک معمولی هست یا واقعا اختلال روانی داره؟؟؟
عکس میفرستادم میگفت اینو قبلاً برای کی فرستادی، یه درخواستی ازش داشتم میگفت کی اینجوری عادتت داده، گردنبند جدید مینداختم میگفت اینو قبلاً کی برات گرفته، سر لباسم صب تا شب دعوا میکردیم با اینکه بد لباس نبودم، فک میکرد من در گذشته قلپ قلپ م ش ر و ب سر میکشدیدم در حالی که اینجوری نبود، دیر جواب میدادم مشکوک میشد، تو موقعیتای مختلف عکس میخاست ببینه راس میگم یا نه، همکارم گل میفرستاد تو چت میگفت داره بهت نخ میده توام رو دادی بهش، فک میکرد صد نفر تو زندگی من اومدن رفتن، مثلا الکی میگفت بیا سیگار بکشیم میگفتم نه مگه من سیگاریم میگفت ته دلت میخای بکشی الکی داری فیلم بازی میکنی، چک میکرد کنترل میکرد با دوستام میرفتم بیرون یه جوری از دماغم میورد یادم نمیاد تو این چهار سال با دل خوش و بدون نگرانی بیرون رفته باشم، توقع داشت بین خانوادم و اون اونو انتخاب کنم، گیر زیاد میداد، فک میکرد من میخام خودمو به همه نشون بدن یا خودمو بریزم بیرون همه بگن اوف این عجب چیزیه ، در حالی که من یه لباس بپوشم صد بار میگم ببین باز نیس، جلف نیس و..... الآنم چون یک سال و نیم گفت نمیتونم بیام خواستگاری و من بعد از یکماه بیخبری ازش با یه خواستگار حرف زدم یه مدت میگه تو خیانتکار و دروغگویی
این حرفارو همیشه نمیگفت ولی مدلش اینجور یه فقط در طول زمان نوع حرفاش فرق میکرد مثلا همین خاستگارو میگفت از تو خیابون پیداش کردی ازش شماره گرفتی. اگه یکی به شما این حرفارو بزنه بخاطر دوست داشتن گذشت می کنین یا ولش می کنین؟