2777
2789
حرفت حقه ولی تو جمع نمیگفتی درست تربود

اره درست نبود  تو جمع حس کردم بد  گفتم

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من طرفدار مذهبم!

وقتی تو اون شرایط باشی مذهب معلوم میشه الان متوجه صحبتم نمیشی مذهبم مورد امتحان قرار میگیره کلا از هر چیزی بهش افتخار میکنی و فخر میفروشی زمین برات یه چیزایی رو برمیگردونه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
وقتی تو اون شرایط باشی مذهب معلوم میشه الان متوجه صحبتم نمیشی مذهبم مورد امتحان قرار میگیره کلا از ه ...

بله پشیمونم

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

در هر صورت نباید اعتقادات کسی رو دخالت و قضاوت کرد حتی اگر خیلی عجیب باشه برامون.

درسته کار سختیه ولی باید نهایت تلاشمون رو بکنیم چون خدا خودش بهترین قاضیه و نیازی به قضاوت ما نداره.

خصوصا شما که تو جمع اینجوری گفتی خیلی بدتر شد.

ازش بخواین که شمارو ببخشه چون اگر آدم معتقدی هستید غیبتش رو کردید و حق الناس به گردنتونه.

(در حد اطلاعات خودم توضیح دادم اگر اشتباه بود بهم بگید)

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اون داستان حکیم و پسرش هست که برای نماز صبح بیدار میشن پسره با افتخار به پدرش میگه ببین ما فقط بیداریم و اینا خفته 

حکیم سری تکون میده و میگه از کجا معلوم شاید ما خواب باشیم و اینا بیدار 

اول با خودمم به کسی و به خصوص اسی جسارت نمی کنم 

اما واقعا چه بسا دین دارهایی که الان چه کاره که نشده اند

فقط خدا ما رو ی لحظه به حال خودمون وا نگذاره 

شاید مربضی ایشونم براشون امتحانی بوده که به سمت خدا بیان 

شاید ایشون تازه به این باور رسیدن درست نبود حرفتونضمن اینکه توی سختی بهشون تیکه انداختید

واااه ب خدا قصد بدی نداشتم میدونی منظورم این بود راه درست اینه

که ما تو سختی ها فقط میریم سمتشون

خواستم نتیجه گیری کنم😶

اون داستان حکیم و پسرش هست که برای نماز صبح بیدار میشن پسره با افتخار به پدرش میگه ببین ما فقط بیدار ...

انشاالله من واقعا خوشحال شدم واسش

مریضشم شفا پیدا کرد

خب به شما چه ربط داره با عرض معذرت خودش می‌دونه و خدای خودشمنو شما چیکاره باشیم که دل بشکنیم؟؟؟؟

خب من از تمسخر دین و ادیان ناراحت میشدم ولی چیزی هم بش نمیگفتم ناراحتیم تو دلم بود

اصلا  قصد دل شکستن نداشتم

خواستم تو اون جمع ک حرف دعا و مذهب شد بگم همه اخر نیازمند خدا هستیم

چی میدونم والله

دیگه اصلا ب من چه

چون متنفرم حرفی بزنم  زمین گرده ادم میترسه