2777
2789
عنوان

مامان بی اعصابی هستم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 36 پست
فرقی نمیکنه بخوای به حرف روانشناس گوش بدی میگه از درون خودت بخور ولی واکنش نشون نده بچه نترسه چیکار ...

نه کاری نمیکردم بترسن میزدم رو پام و ازحرص گریه میکردم

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بچه همینه دیگه چه انتظاری داری😑والا برادر زاده ی من ی بلاهایی سر مامان باباش میاره و بهش تو نمیگ ...

شاید اونا شرایط منو ندارن 

شاید تو هنوز مادر نشدی که اینطور میگی😊

توی نت سرچ کن روش های تربیت بچه سه ساله . بچه سه ساله اوج لجبازی و منم منم هست باید به جای این که بگی نکن بهش یه گزینه جذاب تر معرفی کنی تا کار بدشو ترک کنه مثلا چیزی داره پرت میکنه سمت تی وی شما یه توپ بیار با هیجان بگو بدو بیا توپ بازی بازی های حرکتی مناسبش از نت سرچ کن بازی کن تا توجهش جلب بشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
واقغا بچه سه ساله زدن داره؟تو رو خدا یکم صبرت رو زیاد کن یکمم از سخت گیری هات کم کن به کارهایی که می ...

میشه راهنماییم بیشتر کنید 

من خودم می‌دونم کارم اشتباه به ولا

ولی چیکار کنم وقتی میخام حتی دست بشورم کل دنیا خیس می‌کنه گاهی شرایط ندارم خودش و خودم لباس عوض کنیم 

چطور جوش نزنم؟؟؟

عزیزم یه چکاب برو ببین کم خونی یا مشکل تیرویید داری یا نه اگه سالم بودی خوابت رو تنظیم کن اگه بچه رو ...

حرفهای شما خوب بود ممنون از پیام خوبتون

سعی میکنم بهتر بشم😢😢😢😢

نه عزیزم چکاپ دادم مشکلی نداشتم 

بخاطر کولر میگم سرما نخوره 

پسرم همش به کول خودم 

خودم قطعا حساسیت دارم که اینطور شدم 

استارتر حتما انتظار داشت بیاد از کتک زدن و داد زدن سر یه بچه کوچیک!!! بگه ماهم تشویقش کنیم بگیم افری ...

نه ولی انتظار داشتم راهکار جلوم بزارین 

نه اینکه سرزنش کنید

تفکر لطفا!

حرفهای شما خوب بود ممنون از پیام خوبتونسعی میکنم بهتر بشم😢😢😢😢نه عزیزم چکاپ دادم مشکلی نداشتم بخا ...

رهاش کن یکم بزار بهم بریزه آخر سر جمع میکنی 

ولی اگه بزنی بچه پرخاشگر میشه و دیگه نمیشه کنترل کرد 

سه سالگی اوج لجبازی بچه هاست 

دیدی نمیتونی بزارش مهد نصف روز 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
توی نت سرچ کن روش های تربیت بچه سه ساله . بچه سه ساله اوج لجبازی و منم منم هست باید به جای این که بگ ...

برای شادی روح مادرتون صلوات فرستادم

ممنون از پیام آموزندتون 

بچها واقعا صبر و حوصله میخوان🥲❤️🤌🏻

اگر کسی هست چند ساعت هم شده بزار بچه رو پیشش یا برادرش مهد خودت یکم تو روز استراحت کنی سعی هم کن صبح ...

متاسفانه پسرم همیشه پیش خودم ظهر اصلا نمی‌خوابه 

اصلا آرامش و خلوت ندارم

حتی حمام میرم باید بیاد 

راضی نمیشه نیاد

با لباس باید برم حموم🥲