2777
2789
عنوان

مامان بی اعصابی هستم🥲

250 بازدید | 36 پست

پسرم نزدیک سه سالش 

جدیدا عصبی شدم و چند بار یک چیزی بهش میگم متوجه نمیشه میزنمش🥲

مثلا براش توضیح میدم نباید لباس خیس کنی سرما میخوری به هر طریقی شده خودش خیس می‌کنه 

میگمش چیزی پرت نکن نخوره تی وی 

حواسش پرت میکنم باز تکرار می‌کنه 

عصبی میشم 

دندون هام خورد شدن بس فشارشون بدم😢

بیرون میبرمش بدتر

همش دنبالش هستم 

خسته شدم 

میخایم بریم بیرون باید هزار بار بگمش بیا لباس بپوش 

دقیقه نودی باید بزنم دو دنبالش 

کلافه شدم

قبلا از بچه دار شدن برید روانشناس تا یه بچه با مشکلات روحی و روانی تحویل جامعه ندید

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرام دوقلو ان منم مثل شما بودم وقتی بچه بودم

ولی دست روشون بلند نکردم خودمو میزدم گریه میکردم

اونام میومدن منو بغل میکردن مامان گریه نکن قول میدیم تکرار نشه

بعد دوباره روز از نو روزی از نو😶😑

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
قبلا از بچه دار شدن برید روانشناس تا یه بچه با مشکلات روحی و روانی تحویل جامعه ندید

این شعارها تکراری شده دیگه 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

خب بچه همینه دیگه چه انتظاری داری😑والا برادر زاده ی من ی بلاهایی سر مامان باباش میاره و بهش تو نمیگن فکر کنم تو بودی بچه رو کشته بودی تا الان

وقتی میخواین بیارین به این چیزا فکر کنین 

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        

واقغا بچه سه ساله زدن داره؟تو رو خدا یکم صبرت رو زیاد کن یکمم از سخت گیری هات کم کن به کارهایی که میشه بگذری ازاش بگذر با بازی کارها رو انجام بده .اخه اون طفل معصوم چطور میتونه با ادم بزرگی مثل تو لج کنه .یکم باهاش راه بیا خیلی زود بزرگ میشه این روزا یادت میفته و میفهمی چقدر الکی خرابش کردی

این شعارها تکراری شده دیگه

بله اگر یه آدم همینطور گیر دخترتون یا خودتون بیوفته اون زمان متوجه میشید اینا شعار نیستن و آسیب زدن به جامعه هستن

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

عزیزم یه چکاب برو ببین کم خونی یا مشکل تیرویید داری یا نه 

اگه سالم بودی خوابت رو تنظیم کن 

اگه بچه رو بزنی تا آخر باید بزنی.و صدات رو بلند تر کنی 

خیس شد لباسش رو عوض نکن بزار گریه کنه الان هوا گرمه کسی سرما نمیخوره 

برای بیرون رفتن هم بچه سه ساله که نمیتونه حاضر بشه خودت باید حاضرش کنی 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
پسرام دوقلو ان منم مثل شما بودم وقتی بچه بودمولی دست روشون بلند نکردم خودمو میزدم گریه میکردماونام م ...

فرقی نمیکنه بخوای به حرف روانشناس گوش بدی میگه از درون خودت بخور ولی واکنش نشون نده بچه نترسه 

چیکار کنم صبرم زیاد بشه خودم ناراحتم