🥒امضا بخون بعد ریپ بزن 🥒سن زیر 25 سال و اونایی که 24 ساعته گوشی دست شونه و دنیا رو فقط از گوشی و از مغز آکبند شون میبینند نه لایک م کنن نه ریپ بزنن 🌟🌟 اگه میسوزی منو ریپ نزن آب بریز همون جا که خاموش بشی🌟اگه ریپ ت نمیزنم بدون ارزشی برات قائل نشدم 🌵چهار تا کتاب بخون بعد جواب ت میدم ، با آدم های بیسواد و مغز آکبند حرفی ندارم 🌵🥒یه عده جوگیر فکر میکنند چهار تا کلیپ اینستا ببینند و باشگاه برن دیگه علامه دهر ن و به بقیه هم مشاوره میدن ، طرف رفته با مش قربون داخل رابطه شده بعد تو امضا ش روز اول مینویسه متاهل روز دوم میاد اینجا مشاوره خانواده میده که ازدواج خوب نیست 🌵 مشاوره های دکتر هلاکویی گوش کرده میاد اینجا تاپیک خیانت میزنه یه عده بیسواد هم بله بله میکنند تا تاپیک پر بازدید بشه و راهکار میدن 🌵
ادانا شهر خیلی قشنگی مردمان دعوایی لباس های محلی زنان شهر بسیار زیبا میخای بیشتر بفهمی راجبش فیلم تازه عروس رو نگاه کن
اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲 هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊 دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷♀️ خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.