2777
2789

اول شغل ازاد و ظاهر متوسط رو به پایین

و هیکل معمولی و قد خوب 

پرستیژ و رفتار عالی و اخلاق خوب مهربون

خونگرم جای پیشرفت داره کارش

ازادم گذاشته برای تیپ و ظاهر

خانواده معمولی

دومی شغل کارمند شرکت خصوصی

ظاهر جذاب وبه دلم نشسته‌ و هیکل از اولی بهتر و  قد خوب

اخلاقشو نمیدونم زیاد مذهبیه و بروز نداده 

به تیپم حساسه و شرط گذاشته موهات بیرون نباشه بیش از حد و شلوار کوتاه نپوش

و خانواده معمولی

کاربری دست دونفره ))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولی و بخاطر اخلاقش البته اگه اخلاقش نمایشی

نباشه 

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

ببین معیار خودت برای طرز پوشش چطوریه

ولی در کل من اولی ترجیح میدم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

اولی 

دومی حس میکنم آدم مردسالاری هستو تو زندگی همش باید بگی چشم وگرنه دعوا و کامتو تلخ میکنه 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁