2777
2789
عنوان

چیکار کنم چشم بچه م آبی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ژن خوب یعنی من مادر و پدر چشم رنگی من چش مشکی🤣

من مامانم چشاش اینقدر خوش رنگه اون وقت من تو این یه مورد به بابام رفتم و قهوه ای شد🤣

عضو اکیپ جذابای سایت😍💃💃💃                    اگه امضای منو میخونی باید بهت بگم تو یه آدم فوق العاده ای هستی🥲 لازم نیست قدرت خاصی داشته باشی همین که داری تو سخت ترین شرایط لبخند میزنی و دووم میاری یعنی فوق العاده‌ای😊         حالا بریم یه کاری کنیم، همین حالا پاشو برو کاری که خیلی وقته میخوای انجام بدی ولی عقب میندازی رو انجام بده، و کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن.         به پوستت برس💆🏻‍♀️ برقص💃 برای خودت برنامه ریزی داشته باش و فراموش نکن تو فوق العاده‌ای❤️

احتمالش یک صدم هستش

نگاه کردم چون چشمای من سبزه،  احتمالا بچمون پنجاه درصد به باباش بره قهوه ای شه،  ۳۵ درصد احتمال سبز شدن هست،  ۱۵ درصد هم آبی شدن چون چشم سبز ژنه آبیو پنهان داره 

ژن مهمه واقعا من همه اعضای خانواده همسرم بور چشم سبز و طوسی هستن خودم مشکی و همسرم میشی روشن بود انقدر تو خانوادش همه روشن بودن شک نداشتم دخترمم اونطوری میشه ولی دخترم خرمایی شد چشاش تا 6 ماهگی سبزی تیره بود ولی الان مثه پدرش میشی شده ... مطمین باش چشم بچت روشن میشه نمیگم ابی ولی روشن میشه

احتمالش کمه مادربزرگ و پدربزرگم چشماشون آبی بود قشنگ آبی آبی ازاین آبی خوشگل ها همه نوه ها حسرت اون چشم ها میخوردن

حالا بچه هاشون سبز و عسلی قاطی شدن هیچی آبی به جا نذاشتن 

ما نوه هام که هیچ 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حوصله داریا...الان با پیشرفت علم امکان تغیر رنگ چشم تو بزرگ سالی ام هستبجاش برای سالن بودن روان و جس ...

امکان تغییر رنگ چشم چطور هست؟ عملی که ریسکش برای نابینایی خیلی خیلی بالاست؟ واقعا امکانش نیست 

من مامانم چشاش اینقدر خوش رنگه اون وقت من تو این یه مورد به بابام رفتم و قهوه ای شد🤣

😂😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یعنی یه تنه کل علوم پزشکی رو جا به جا کردی

چرا😂😂😂😂

خب اطرافیانم میگن

عضو اکیپ جذابای سایت😍💃💃💃                    اگه امضای منو میخونی باید بهت بگم تو یه آدم فوق العاده ای هستی🥲 لازم نیست قدرت خاصی داشته باشی همین که داری تو سخت ترین شرایط لبخند میزنی و دووم میاری یعنی فوق العاده‌ای😊         حالا بریم یه کاری کنیم، همین حالا پاشو برو کاری که خیلی وقته میخوای انجام بدی ولی عقب میندازی رو انجام بده، و کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن.         به پوستت برس💆🏻‍♀️ برقص💃 برای خودت برنامه ریزی داشته باش و فراموش نکن تو فوق العاده‌ای❤️

امکان تغییر رنگ چشم چطور هست؟ عملی که ریسکش برای نابینایی خیلی خیلی بالاست؟ واقعا امکانش نیست

به هیچچچ عنوان عملی هست که چند ده قبل دارن روش کار میکنن بار ها و بارها تست انجام دادن الانم ک خیلییی خیلی رواج پیدا کرده مثل عملی بینی که اوایل اومده شده تو خیلی از پیجایی که دکترای معروف هستن دیدم

شاید از ۵۰نفر ی نفر دچار مشکل بشه 

ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمیشنوند و چه تلخ است قصه عادت...