2777
2789
میشه یکم راجع به فضای درساشو و دانشگاش بگی؟

اول از همه که بستگی به علاقه ی خود طرف داره بعد به استادی که تدریس می‌کنه 

رشته ی سخته ای تقریبا اگر بخوام بگم ولی اگر علاقه و عشق باشه خیلی آسونه مخصوصا که درس حفظی هستش و مخصوص کسایی که حفظیات دوست دارن 

از همه بیشتر دریایی مثل آیین دادرسی مدنی ( که آدم هم بهش میگن) سخت تره البته برای بعضیا خیلی خوب و آسونه 

درسای جزایی و کیفری آسونه چون میتونی داستایشو توی ذهنت تجزیبه و تحلیل کنیو بسازی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رشته حقوق بازار کار محدودی داره به نسبت. میتونید در گرایش ارشد به سمت سردفتری برید و در دفترخونه ها شاغل بشید یا خودتون دفتر بزنید. با رشته حقوق در آزمون های استخدامی دستگاه های اجرایی و همینطور آموزش و پرورش هم به راحتی میتونید شرکت کنید و معمولا شانس قبولی هم داره.

در غیر اینصورت میتونید به عنوان مشاوران حقوقی در شرکت ها ادامه فعالیت داشته باشید. اگر هم کلا به حقوق و کارهاش علاقه ندارید یک مهارتی که علاقه دارید رو دوره ببینید و مشغول به کار بشید.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
اول از همه که بستگی به علاقه ی خود طرف داره بعد به استادی که تدریس می‌کنه رشته ی سخته ای تقریبا اگر ...

مرسی که وقت گذاشتی   

بچه های دانشگاه چطورن؟ کلا دانشجو های حقوق چجور تیپ شخصیتی دارن؟

و اینکه راجع به آزمون استخدامی حقوق هم اطلاع داری ممنون میشم بگی.

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
2805
رشته حقوق بازار کار محدودی داره به نسبت. میتونید در گرایش ارشد به سمت سردفتری برید و در دفترخونه ها ...

بدون آزمون استخدامی اگه جایی بخوایم استخدام شیم حتما پارتی میخواد؟

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.
مرسی که وقت گذاشتی بچه های دانشگاه چطورن؟ کلا دانشجو های حقوق چجور تیپ شخصیتی دارن؟و اینکه راجع به ...

وقتی که وارد رشته ای میشه خود به خود تیپ و استایل و حتی طرز صحبت کردن آدم هم عوض میشه مثلا من خیلی با ادب تر از قبل صحبت میکنم و رسمی تر مخصوصا وقتایی که تو چت هستم یا مثلاً به کت شلوار رسمی علاقه پیدا کردم که شاید قبلا اینجوری نبودم 

برعکس مثلا رشته های هنر یا رشته های دیگ..

بدون آزمون استخدامی اگه جایی بخوایم استخدام شیم حتما پارتی میخواد؟

در ادارات دولتی و کلا بدنه دولت بله. یا آزمونه یا پارتی.

در ادارات دولتی و کلا بدنه دولت بله. یا آزمونه یا پارتی.

در مورد در آمد اگه شخصی دفتر شخصی داشته باشه در آمد بیشتری داره یا استخدامی دولت؟

من می‌خوام برم استخدامی بانک شرکت کنم بیشتر فامیلامون توی بانکن این تاثیر داره اسم بدم ؟

خب بگین به عنوان مشاور حقوقی معرفی تون کنن دیگه. اگه پارتی باشه نیازی به آزمون نداره فکر کنم. بعد خیلی از مشاورای حقوقی هم پروژه ای کار میکنن با بانک ها و استخدام نیستن. برای مسئول باجه هم همینه. معرفی کنن میتونین وارد بشین.

2810