2777
2789
چندسالتونه؟الانم دیر نیست ،همه تجربه های اشتباه داشتن مهم اینه تکرار نکنیم در اون صورت هم میگفتی من ...

۲۷

الان کل تمرکزم خرید خونه

بعدش ازدواج

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا همه چی قسمت یه جایی چنان کارش درست میشه که خودتونو انگشت به دهن می‌مونیم که کی و چجوری شد نگران نباشین اصلا فقط بسپارید به نقدیر اونی که خدا براتون نوشته ♥️

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺ 
بنظر من ازدواج تو سن بالا بهتره

مخالفم نمونش برادر استارتر که حتی بعید میدونم بتونه متاهل بشه .سخت گیر میشن ایراد بنی اسرائیلی می گیرن .تازه سن واسه دو تایی و بچه و اینها دیره .دیر بچه دارشدن کابوسه چون جسم و روان کشش نداره 

دعا کن پیدا کنیم اینقدر ذهن من درگیر که خدا میدونه

انشالله  که. هرچی صلاحه. پیش بیاد

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

رفاه زیاد خانواده ها، تعداد کم فرزندان،دردسرهای ازدواج وهزینه های روانی ومالی زیادی که روی دوش خانواده ها میفته، همه را از ازدواج فراری کرده.

اگر دختر وپسرها بتونند خودشون مورد مناسب پیدا کنند وعاقلانه مهریه و هزینه ها را حداقل با هم کنار بیان.

شاید راحت تر بشه جلو رفت.

الان جوانها نشستند که اطرافیان پیگیر کارشون باشند.

خلاصه مطلب اگر دختر وپسر واقعا اهل ازدواج باشند خدا جور میکنه، البته باید شرایط را با دختر وپسرهای قرتی امروز در نظر بگیرند نه پدر ومادرهای سی سال پیش.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
ببین من یکی خودم با کسی نبودم و یا ازدواج نمیکنم و یا با یکی میرم که کسی نبوده باشه بقیه ام اغلب این ...

ممنون از نظرتون منم خودم خط قرمزم اینه با کسی نبوده باشه ولی شما و اون دو نفری که لایکتون کردن گذشته کسی رو نمیتونید بفهمید کسی بهتون راستش رو نمیگه اگر گذشته با کسی رابطه داشته. پسرها نمیان راستش رو بهت بگن

فاز اونایی که این حرفو میزنن نمیفهمم. با یکی بوده یعنی چی یعنی یه چیزی ازش کم شده؟ یه تیکشو کندن برد ...

والا منم همینو میگم این آقا بخاطر اسم عقد تابلو شده وگرنه بیشتر پسرها دوست دختر و صیغه ای دارن .ایشون که جوابشون رو دادین میگه من یا مجرد میمونم یا با یه پسر دست نخورده میرم توی رابطه من سوالم اینه از کجا میخای بفهمی دست نخوردس؟