2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید

925 بازدید | 8 پست

اگه همسرتون دست بزن داشته باشه چیکار میکنید.؟ 

فحشای خیلی افتضاح بده

و پدر مادر مریض هم داشته باشید که خبر بد واسشون سم باشه

پشتیبان نداشته باشید

بچه هم ازتون بگیره

دستش بشکنه ..دستش قلم شه از مرد دست بزن دار اصلا خوشم نمیاد کسی که رو زن که ظریفه دست بلند کنه بدرد فکر کردنم نمیخوره چه بخوره دوست داشتن.توام بزنش پرتش کن بیرون بی نهایت خدایی بدم میاد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی نظر هم میخای؟ خودت نمیتونی برا ارزش خودت احترام قائل بشی؟

اره واقعا نمیتونم

همیشه به بقیه فکر میکنم که نکنه یه وقت مشکلی پیش بیاد واسشون

اصلا نمیخوام کسی درگیر مشکلات من بشه

2805
دستش بشکنه ..دستش قلم شه از مرد دست بزن دار اصلا خوشم نمیاد کسی که رو زن که ظریفه دست بلند کنه بدرد ...

من از بچگی یه دختر بی دفاع بار اومدم اصلا توان اینکه به کسی اسیب بزنم ندارم

نمیتونم صدامو بالا ببرم

وقتی میخواد بزنه حتی دستامو جلو سر و صورتمم نمیگیرم

فقط سکوت میکنم که بزنه تمام بشه

خیلی احمقم من

جان دلم ..🥺خدا نگذره ازش .

ولی میگذره

اونیکه میشینه تو خونه گریه میکنه و درد میکشه از جای کبودی و همچنان یه مادرم باید باشه منم

و کسی که میره سرکار و پول درمیاره و هرجا زورش گرفت میزنه اونه

و این روند دو سه ساله پابرجاست و خدا هم داره میبینه و ازش گذشته مثل اینکه

ولی میگذرهاونیکه میشینه تو خونه گریه میکنه و درد میکشه از جای کبودی و همچنان یه مادرم باید باشه منمو ...

🥺.من بودم نمیشستم نگاه کردن مهم نیست درو همسایه چی میگن صدام بالا بره یا نه دست که بالا برد چنان دستشو میندازم پایین که بشکنه در و باز میکنم پرتش میکنم بیرون چون من احترام میزارم پس موظف به همسرش احترام بزاره .دختر یعنی چی اینقدر مطیعی تو که دستو تو جیب خودته چرا پاش موندی نگو برای بچه !متنبه ش کن بترسونش ..زنای قدیم میدونی چه جوری بودن ..بیشتریاشون زبون دارو ببخشید ببخشید سلیطه برای شوهر که زبوناش بسته بود میترسیدن کلا از زناشون ..مردباید جاهایی از زن بترسه مرد همون پسر بچه س که باید بترسونیش ..که تو راه خلاف نره ..یوبس بودنش برای بیرون باشه نه تو خونه خیلی چیزای دیگه ..با مظلومیت به هیچ هدفی نمیرسی فقط قلبت پیر میشه بسکی شکسته ستس بزور نخ پیدا کردی وصلش کردی بهم خوردشده دیگه پر از چین و چروک ..دختر سرتو بالا بگیر بجنگ برای من بودنت برای مادریت ..برای همه چی ..گریه یه بار شیون یه بار .