2777
2789
عنوان

خوشحالم که دارم راهو درست میرم

138 بازدید | 10 پست

😁😁😁😁

تایم امتحانات از همه چی غافل بودم امروز سرم خلوت شد ، رفتم بیرون با دوستام ، ب پوستم رسیدم ، آشپزی کردم ، پادکست گوش دادم ، کارتون دیدم  گفتم بذار ایمیلم رو هم  چک کنم بعد مدت ها دیدم جواب درخواست اپلایم اومده و من به مصاحبه دعوت شده بودم 

البته میدونم اگه مصاحبه بشم هم اتفاقی نمی‌افتاد چون هنوز درسم تموم نشده و رزومه ام جای کار داره  ولی خوشحالم ک دارم مسیر رو درست میرم و گفتم بهتون بگم و خوشحالیمو باهاتون به اشتراک بذارم ❤️😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشحالم برات رشتت چیه‌ ؟ منم دوس دارم مهاجرت تحصیلی کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم راجبش

💕💕 

روانشناسی 

منم اطلاعات زیادی نداشتم اینقدر تو گروه های مهاجرتی بودم و نظرات و تجربه های بقیه رو خوندم ب اندازه ای که ب وکیل و موسسه ها نیاز نداشته باشم یاد گرفتم 

💕💕 روانشناسی منم اطلاعات زیادی نداشتم اینقدر تو گروه های مهاجرتی بودم و نظرات و تجربه های بقیه رو ...

منم رشتم‌ همینه:) موفق باشیی‌ 

پس بعد لیسانس‌ مهاجرت میکنی ؟

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
منم رشتم‌ همینه:) موفق باشیی‌ پس بعد لیسانس‌ مهاجرت میکنی ؟

چه جالب 😃 

مرسی ازت 💖

قصدم دکتری مستقیمه بعد لیسانس 

ولی اگه نشد ارشد رو هم میخونم همینجا با رزومه بهتر اقدام میکنم 

اگه علاقه داری میتونم گروه اپلای روانشناسی ایرانو برات بفرستم 

هر سوالی هم داشتی من درخدمتت هستم 

چه جالب 😃 مرسی ازت 💖قصدم دکتری مستقیمه بعد لیسانس ولی اگه نشد ارشد رو هم میخونم همینجا با رزومه به ...

قربون شما مهربون🌱🤍

ممنون میشم لینک  اون گروه رو بزاری 

hope is dangerous thing for a woman like me to have