2777
2789
عنوان

سم هسته ی گیلاس خورده😭😭کمک

308 بازدید | 13 پست

خانما خواهر زادم ۲ سالشه ۱۵ تا گیلاس با هسته خورده

دوتاش تو مدفوع اومده بیرون ولی بقیه اش نه الانم همه اش میگه که معدم درد میکنه 

سرچ کردم نوشته بود خیلی خطرناکه  خوردن هسته‌ی گیلاس سم سیانید داره

ببرمش دکتر فقط معده درد داره الان ؟؟

تو رو خدا اگه تجربه دارید بگید 

دفع میشه بابا

هسته که باز نمیشه توی معده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من تا یاد گرفت هسته گیلاس رو تف کنه همه رو میخورد. طوری نشد همه رو دفع کرد

نترس پسر منم ۲ سال و نیمه ست 

ولی بخاطر درد معدش دکتر ببرش 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

واقعا اومدی اینجا میپرسی؟😐پاشو بچرو ببرین دکتر علائمشو چک کنن بچست ادم بزرگ نیست سر سری بگیری هر بدنی متفاوته شاید معده بچه واکنش نشون بده مگه معده بچه دوساله چقدره

وقتی خدا رنگ واقعی بعضیا رو بهت نشون داد سعی نکن دوباره رنگ آمیزیشون کنی!
امانت مردمه دکتتتتتتتتتتتتر

مامانش پیشش بوده و هست فقط من خیلی دوسش دارم و کنارش بودم الان خواهرم گفت ی نظری بگیرم یهو بچه اومد گفت شیکمم درد میکنه با دستش نشون میده معده اشو 

مرسی گفتی ایشالا

فداتشم❣️ نگران نباش خوب میشه 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

واقعا اومدی اینجا میپرسی؟😐پاشو بچرو ببرین دکتر علائمشو چک کنن بچست ادم بزرگ نیست سر سری بگیری هر بد ...

کدوم بیمارستان ببرم بهتره ؟ تهرانم میدونی واسه سم کجا باید برد چون بیمارستان نزدیک خونه زنگ زدم گفت سم رو ما نمیتونیم برسی کنیم

کدوم بیمارستان ببرم بهتره ؟ تهرانم میدونی واسه سم کجا باید برد چون بیمارستان نزدیک خونه زنگ زدم گفت ...

عزیزم این سم نیست که هسته باز نمیشه برای معدش و دفعش خیلی اذیت میشه شاید گیر کنه تو رودش چون زیاده و اذیت بشه ببرش درمونگاهی جایی چکش کنن اگر چیزی بود خودشون میگن کجا ببریش

وقتی خدا رنگ واقعی بعضیا رو بهت نشون داد سعی نکن دوباره رنگ آمیزیشون کنی!

عزیزم الکی بچه را نبرید این موقع شب بیمارستان . ی اب نبات جوشیده بده بخوره اگه دیدی بهترنشد هرچندنوشابه برای سنش خطرداره ولی بهش بدید ی کم بخوره خوب میشه ....احتمالا سرمعدش مونده یا هم سردیش شده ...نترسید برای فامیل ماهم پیش اومد با نوشابه خوب شد 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....