2777
2789
عنوان

همستر بازآ بیاین این یعنی چی یعنی داره لیست میشه تو یه کانال دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 39 پست
این چند روز کارت های خوبی گذاشت چرا نزدی

زدم من سکه زیاد داشتم پروفیت خریدم...کارتای چندروز پیش که افتضاح بودن بهم ضرر زد امروز خوب بودن الان ساعتی دوتومن بهم میده پروفیت بردم بالا 

زدم من سکه زیاد داشتم پروفیت خریدم...کارتای چندروز پیش که افتضاح بودن بهم ضرر زد امروز خوب بودن الان ...

کارت‌های خوبی نزدی منظورم کارتای قسمت اسپشیال بود که تایم دار بودن الان هم هست اگه نزدی برو حتماً بزن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارت‌های خوبی نزدی منظورم کارتای قسمت اسپشیال بود که تایم دار بودن الان هم هست اگه نزدی برو حتماً بز ...

زدم اوناهم زدم بابا فعلا نمیخرم سکه کم دارم بزارم حداقل 200 تا بشن بعد 

باشه مرسی که گفتی میرم همین کارو میکنم

اگه حوصله داری کارت های هر قسمت رو مقایسه کن اگه فرند نداری یکی دوتا اضافه کن خیلی خوبه واسه کارت های legal منظورم لایسنس های کشوراس اونا اگه نگرفتی حتما بگیر 

اگه حوصله داری کارت های هر قسمت رو مقایسه کن اگه فرند نداری یکی دوتا اضافه کن خیلی خوبه واسه کارت ها ...

الان دارم زیادش میکنم فرند ندارم مشکلم همینه خدا خیرت بده دستت درد نکنه عزیزم

https://t.me/rocky_rabbit_bot/play?startapp=frId7438927301

اگه جا موندی اینو بازی کن گرافیکش شبیه همستره و به مراتب ازون بهتر چون همستر برای همه شناخته شده است ارزش پولی که میده کمه 

سکه جمع کن مبارزه کن

کاربران مرد در تاپیک های بنده اظهار نظر نکنند
کارت‌های خوبی نزدی منظورم کارتای قسمت اسپشیال بود که تایم دار بودن الان هم هست اگه نزدی برو حتماً بز ...

سلام ببخشید مزاحم شدم من پروفیت بردم یه تومن الان هر یه ساعت یه تومن بهم پروفیت میده؟ 

سلام ببخشید مزاحم شدم من پروفیت بردم یه تومن الان هر یه ساعت یه تومن بهم پروفیت میده؟

سلام آره هر سه ساعت بهش سر بزن سه تومن میده

کارتای جدیدی اومده اگه ارتقاء ندادی حتماً ارتقاء بده برس تا ۱.۵ یا دو میلیون 

2810