2777
2789
عنوان

دلداری بدین شدم عین روح سرگردان💔

128 بازدید | 17 پست

با ی پسر رل بودم قصدمون ازدواج بود بعد خونوادم راضی نبودن ولی من خیلی دوسش داشتم 

چن باری بهم گف بیام خاستگاری من گفتم وایسا شرایط و بهتر کنیم بعد یکی دوسال

چون هم باید خونوادمو راضی میکردم هم اینکه شرایط خودمون پول اینا نداشتیم 

گفتم بیا باهم بریم کار کنیم باهم جمع کنیم بعد دوسال ازدواج میکنیم 

ولی من روز پیش رفته خاستگاری رفتم التماسش کردم گفتم نرووو 

گف دیگ دیره تموم شده میگ دختره رو دوس دارم ب زور بردن 

چیکار کنم؟؟دارم خفه میشم

گفت فرار کنیم من گفتم باشه بریم الان نوشته ن دیگ عقد کردم تموم شد رفت 

چیکار کنم دعام کنین توروخدا حالم بده 

دوسم نداشت ینی؟بازیم داده؟

آخه ۲۳ سالشه واجب بود مگه ازدواج‌کنه؟؟

چی میشد ۲ سال صبر میکرد 

بهش میگم چرا رفتی میگ‌نمیدونم 

چیکااار کنمممم دارم دیوونه میشم

چ دعایی بخونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دوست نداشته میدونم سخته ولی میگذره لیاقتتو نداشته

ممطمئن باشم دوسم نداشته؟شاید من مقصرم نزاشتم بیاد خاستگاری 

حس ناکافی بودن دادم باش هی گفتم مردومو نگا اینجورین اونجورین خاک تو سر من کاش لال میشدم کاش میکردم اون چیزارو نمیگفتم😔😔😔💔

اخه من اینارو میگفنم ک تلاششو بیشتر کنه ب قولی بیدار شه 

یه کم ارتباطتو با خدا بیشتر کن،تنها منبع آرامش خداست و خدا هست که میتونه حالتو خوب بکنه

با خدا حرف بزن دردات رو بهش بگو تا آروم بشی

دعا عهد فرهمند هم خیلی آرامش بخشه

سعی کن فراموشش کنی میدونم خیلی سخته

ولی تمام تلاشتو بکن

شماره اش رو پاک کن تمام عکساتون رو پاک کن هر چیزی که باعث میشن به یادش بیفتی حذف کن

اگه میتونی پیش روانشناس چند جلسه برو تا حالت بهتر بشه

ممطمئن باشم دوسم نداشته؟شاید من مقصرم نزاشتم بیاد خاستگاری حس ناکافی بودن دادم باش هی گفتم مردومو نگ ...

ببین اون انگار فقط میخاسته زن بگیره فرقی نداشته کی باشه 

تو وقتی عاشق کسی باشی براش صبر نمیکنی ؟میکنی 

ولی خب پسرا احساس ندارن زیاد خودتو اذیت نکن میگذره

ببین اون انگار فقط میخاسته زن بگیره فرقی نداشته کی باشه تو وقتی عاشق کسی باشی براش صبر نمیکنی ؟میکنی ...

اره بخدا من گفتم تا هروقت ک بگی میمونم ب جز ت ب کسی بله نمیگم 

حتی بعد ها مشکلمون زیاد شد وقتی از نزدیک دیدمش قدش کوتا بود

ولی با این حال گفتم عیب نداره دوسش دارم درستش میکنیم ی راهی پیدا میکنیم 

من ی جوری بودم میگفنم من عذاب ببینم ولی اون ن حتی یادمه یبار از خدا خاستم ک مهر من از دل اون بره ینی اون اذیت نشه من بجاش گریه میکردم اما اون نکنه هر دردی داره من بکشم ولی اون نه

خیلی بچه است واسه رابطه حتما تو دختر جدی هستی از دستت داره فرار میکنه بزار بره ارزش نداره ناراحت نشی ...

رفته عقد کرده تموم شده نامرد دوروز بعد خاستگاری رفت عقد کرد

حداقل واینستاد بعد محرم شاید تو ابن محرم از امام حسین میخاستم و برمیگشت اما رفت عقد کرد 

رفته عقد کرده تموم شده نامرد دوروز بعد خاستگاری رفت عقد کردحداقل واینستاد بعد محرم شاید تو ابن محرم ...

دروغ میگه گلم اون روانی هایی که از رابطه فراری آن تو هر سنی باشن میخان برن دنبال نفر بعدی بهونه میارن که من ازدواج کردم من عقد کردم چرت و پرت میگه تجربه ی منو تجربه نکن دختر گل تو آگاه شو اشتباه منو نکن 

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
اره بخدا من گفتم تا هروقت ک بگی میمونم ب جز ت ب کسی بله نمیگم حتی بعد ها مشکلمون زیاد شد وقتی از نزد ...

نمیدونم منم تقریبا مث توهم 

ولی خودمو اینجوری قانع میکنم که اگه دوست داشتنش واقعی باشه نمیتونه بره با یکی دیگه ازدواج کنه 

ببین تو باید الان خودتو خالی کنی خیلی شرایط سختیه ولی این روزات میگذره مطمئن باش اینجوری ک تو عذاب میکشی کائنات برش میگردونه به اون 

سعی کن آروم شی💚

نمیدونم منم تقریبا مث توهم ولی خودمو اینجوری قانع میکنم که اگه دوست داشتنش واقعی باشه نمیتونه بره با ...

خبلی سخته اونقد گریه کردم خستم شدم همش چهرش میاد جلو چشمم وای خدایا خودت صبر بده 

2810