2777
2789

با ی پسر رل بودم قصدمون ازدواج بود بعد خونوادم راضی نبودن ولی من خیلی دوسش داشتم 

چن باری بهم گف بیام خاستگاری من گفتم وایسا شرایط و بهتر کنیم بعد یکی دوسال

چون هم باید خونوادمو راضی میکردم هم اینکه شرایط خودمون پول اینا نداشتیم 

گفتم بیا باهم بریم کار کنیم باهم جمع کنیم بعد دوسال ازدواج میکنیم 

ولی من روز پیش رفته خاستگاری رفتم التماسش کردم گفتم نرووو 

گف دیگ دیره تموم شده میگ دختره رو دوس دارم ب زور بردن 

چیکار کنم؟؟دارم خفه میشم

گفت فرار کنیم من گفتم باشه بریم الان نوشته ن دیگ عقد کردم تموم شد رفت 

چیکار کنم دعام کنین توروخدا حالم بده 

دوسم نداشت ینی؟بازیم داده؟

آخه ۲۳ سالشه واجب بود مگه ازدواج‌کنه؟؟

چی میشد ۲ سال صبر میکرد 

بهش میگم چرا رفتی میگ‌نمیدونم 

چیکااار کنمممم دارم دیوونه میشم

چ دعایی بخونم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم🥲🥲

دعایی ک تو امضامع با معنی دل خودمو ک آروم میکنع

دعای مقاتل بن سلیمانه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
💔بخدا منتظرم موند من با یکی دیگ رل بودم کل تلاششو کرد ب دستم بیاره باهم رل زدیم یسال بود حدی شدیم و ...

ولی همین ک سعی کرده مخ دختری ک با یکی دیگه هس رو بزنه نشون میده زیاد آدم جالبی نبوده

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
نه دوست داشت و نه قصدش ازدواج بودنشینی بخاطر اون ملعون گریه کنی، زود سرپا شو به خودت بیا🥲

عزیزدلم خیلی سخته دعا کن برام 

واقعا  دوسم نداشته؟پس چرا منو دیدنی برام گریه میکرد ار دوق 

توی درسم‌اینا بهم کلی کمک کرد هزینه کتاب درسیام 

وای ینی اینهمه کار نقش بوده؟

اره شایدم من ک هیچ وقت نمیبخشمش💔

حق داری عزیزم❤️‍🩹

امیدوارم زودتر کنار بیای و به زندگی عادی برگردی 🫂

حق داری عزیزم❤️‍🩹امیدوارم زودتر کنار بیای و به زندگی عادی برگردی 🫂

نمیدونم چرا از خریتمه یا چی حس مبکنم من مقصرم 

من حس ناکافی بودن بهش دادم💔😔شاید من ازش زیاد خاستم

هی گفتم‌فلان ماشین یا گفتم خونه 

اما بعدش گفتم خونه نمیخاد ی کار خوب جور کن 

اون اخراشم ک حرف رفتن میزد گفتم باهم کار میکنیم 

عزیزدلم خیلی سخته دعا کن برام واقعا دوسم نداشته؟پس چرا منو دیدنی برام گریه میکرد ار دوق توی درسم‌ای ...

بهش فکر نکن، الان چون ناراحتی فکر میکنی خوب بوده بعدا از این حال دربیای متوجه میشی.. 

اینم بدون که هیچکس نمیتونه کسیو وادار به کاری بکنه میتونست جلوی هر چیزی بایسته، نه اینکه بیاد بگه عقد کردم تموم! 

دنیا پر از آدمای خوبیه که هنوز ملاقات نکردی🙂

پادکست گوش کن، ورزش کن، خودت به خودت کمک کن

تو از پسش برمیای😉

ای قاضی عشق در بازی عشق پس جای ما کو؟ 🙃