2777
2789
عنوان

از قیافه و هیکل شوهرم خسته شدم هیچی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 23628 بازدید | 357 پست
واقعا خاک تو سر منمنو جلو یه جمع ۲۰نفره مسخره میکرد بقیه بخندن این فقط یکی از کوچکترین عیباش بودبا ه ...

شما تو رابطه از شوهرت لذت میبری؟؟؟ اگه آره معمولا خانم ها با هر عیب شوهر کنار میان 

ایشون میگن از رابطه لذت نمی‌برم پس کوچکترین عیب ها رو بزرگ میبینه

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین ظاهر ملاک نیس به خدامن شوهر سابقم قد ۱۹۰ چهارشونه قیافه مردونههر جا میرفتیم محوش میشدن ب خدااما ...

والا شوهر من چارشونه بور چشم. رنگی ریش سیبیل بور بقران اصلا قیافش نمیبینن اصلا در هفته نگاهش نمیکنم بس ک بداخلاق بددهن بی ادب خسیس بخدا فک میکنی قیافه مهمه گیر سگ نیافتاده 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
عشق کردم‌خدایی با خوندنه کامنتتعشقتووون‌پایداااار🧿منم بشدت عاشق شوهرمم

ممنون گلم همچنین شما 😍♥️♥️

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
شما تو رابطه از شوهرت لذت میبری؟؟؟ اگه آره معمولا خانم ها با هر عیب شوهر کنار میان ایشون میگن از راب ...

نه عزیزم  نمیبردم

من جدا شدم به این دلیل و هزار تا دلیل دیگه

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.
وآله قیافه مهمه.ولی دوازده ساله ازدواج کردم.اون روز بچه دوستم وقتی من و شوهرمو دید .و شوهرم رفت مغاز ...

خیلی سخته این تفاوت سنی؟ 

منم ی خاستگار دارم تفاوت سنی زیاده 

۱۵ سال ولی اخلاقش خیلی خوبه بین. دوراهی موندم

بابا تو ذهنت بزرگ میکنی قضیه رو منم بنده خدایی میشناسم هم قد شوهرشه و وزنش بالاست شوهرش معمولیه ولی خانم تپله

اما عاشق همدیگه هستن براشون مهم نیست

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️
با لباس درست نمی شهچاق هم نمی شه۳ ساله هرچی بهش غذا و صبحانه میدم انگار نه انگارباباشم لاغرهژنشونه

نه بابا عزیزم به ژن نیست  . شوهر منم یه نی قلیون بود ‌.ولی دکتر رفت کورتون یه مدت استفاده کرد بخاطر ریزش موهاش.بعد اون اشتهاش زیاااد شد و حتی بعد قطع قرص هم همش دادم بهش بزور غذا خورد.باشگاه هم فرستادمش الان عالی شده رو فرم هیکل عالی 

اسی دختر خاله من شوهرش خیلی خوشگل و خوشتیپه شبیه این بازیگره است امیرحسین آرمان تازه باجذبه تر بعد دختر خالم همش ترس از دست دادنش رو داره شوهرش خیانت کاره ما می‌دونیم ولی دختر خالم فکرنکنم بدونه اگرم می‌دونه خودشو میزنه به کوچه علی چپ دختر خالم رفت دماغ عمل کرد باشگاه رفت تا به چشم شوهرش بیاد 

مرد خوشگل دردسره

به خدا که اگه اون بهم اکی می داد براش جونمم می دادمولی نداد و این طور داغون شدم که می بینی

شمایی که هنوز فکرت درگیر یکی دیگه بود چرا با زندگی یه نفر دیگه بازی کردی؟مردم که بازیچه ی ما نیستند 

در مورد ظاهر بیا با خودت رو راست باش شما هنوز دلت جای دیگه گیره برای همین اینقدر حساسی وگرنه امروزه که ظاهر تا حد زیادی قابل تغییره 

در مورد نظر اطرافیان استارتر واقعا فکر کردی مردم انقدر بیکارن وقتی یه زوج رو میبینن بشینن تفسیر کنند کدوم بهتره و انتخاب کدوم اشتباه بوده؟مردم انقدر درگیر زندگی و مشکلات خودشون هستند که ذره ای انتخاب شما براشون‌مهم نیست اطرافیانتونم هر نظری داشتن برای ۳ سال پیش بوده و الان کاملا به دیدن شما کنار هم عادت کردند پس مشکل اصلی شمایی 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
نمیخاد دلتون برا شوهر اسی بسوزه. حالا همه شدن مدافع شوهر ایشون. همین مرد اگه یکم هیکل و چهره و مردون ...

فعلا که قضیه برعکسه و اگه اونجور بود که شما گفتی ما مقصر رو سرزنش میکردیم 

قرار نیست چون استارتر همجنس خودمونه کار اشتباهش رو تایید کنیم 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

فک میکنی زندگی با مردهای خوشتیپ باعث خوشبختیه 

بعدم قسمتت همین آقا بوده از اول  و الا هیچ جوره وصلت سر نمی‌گرفت فک نکن خودت انتخاب کردی بدون اذن خدا یک برگ درخت هم نمی افته پس بدون چیزهای مشترکی قطعا دارین ک قسمتت شده