2777
2789

من برادرم اوتیسمه برای بچه خودم خیلی نگرانم ...مشاور هم رفتم ولی هر کدوم یه چیز میگن یکی میکه جهش ژنتیکیه یکی میگه تخمک اهدایی بگیر ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر عمه ی مامانم بچش اوتیستم هست و خواهر و برادرش که ازدواج کردن بچه دارن شدن هیچکدوم بچه ها مشکلی ندارن 

داداش خودمم اوتیسم هست که البته به خاطره نرسیدن اکسیژن و دیر بردن به اتاق عمل اینجوری شده اگه مشکلات ژنتیکی داشته باشی با همسرت ممکنه بچه مشکل پیدا کنه 

دختر عمه ی مامانم بچش اوتیستم هست و خواهر و برادرش که ازدواج کردن بچه دارن شدن هیچکدوم بچه ها مشکلی ...

ما اصلا تو فامیل سابقه اوتیسم نداشتیم .پدر و مادرم کلا غریبه ن .ولی نگرانم ...داداشت مطمئنی اوتیسمه یا cp

سلام بچه من ٱتیسم خاموش هست امابرادرزاده هام تروتمیزبه هیچ عنوان مشکلی ندارن و اینکه پیش دکتر ژنتیک بایدبرین اونجا براتون آزمایش مخصوص میدن .منم خانم @گلی هسدم راهنمایی کردن ایشون علم ژنتیک خوندن شایدبتونن کمکی کنند بهتون

ما اصلا تو فامیل سابقه اوتیسم نداشتیم .پدر و مادرم کلا غریبه ن .ولی نگرانم ...داداشت مطمئنی اوتیسمه ...

یکی از سلولهای مغزش خفیف فلجه و مدرسه نتونست بره البته همه چیزش عادی هست فقط مشکل مدرسه داشت 

اوتیسم که آزمایش ژنتیک نداره عزیزم

ٱتیسم آزمایش ندارن اما اگر زمینه داشته باشین توازمایش وچکاپ مشخص میشه.واینکه ٱتیسم وآسپرگر وبیشفعالی خیلی شبیه به هم هست ومشخص شدنش توازمایش قابل تشخیصه 

یکی از سلولهای مغزش خفیف فلجه و مدرسه نتونست بره البته همه چیزش عادی هست فقط مشکل مدرسه داشت

عزیزم مثل بچه من ...اونم توانایی آموزش پذیری نداره😭😔سه ساله نتوانسته سنجش قبول بشه وله مدرسه بره.برادرشماچجوره برای بچه من گفتن چون تشنج پنهان داشته به قسمت چپ مغزش لطمه زده و باعث ایجادتومورشده

عزیزم مثل بچه من ...اونم توانایی آموزش پذیری نداره😭😔سه ساله نتوانسته سنجش قبول بشه وله مدرسه بره.ب ...

داداش من خیلی فرستادیم مدرسه های خصوصی و مختلف ولی خوب نمیتونست و خیلی اذییتش می‌کردن کتک میزدن هم معلما هم بچه ها 

الآنم ۲۰سالشه ماشاالله هیچ مشکلی نداره حتی آشپزی هم می‌کنه ولی خوب فقط مشکلش درس خوندن بود که نتونست به نظرم نباید بهش فشار بیاری واسه مدرسه چون خییییلی اذییت میشن 

داداش من خیلی فرستادیم مدرسه های خصوصی و مختلف ولی خوب نمیتونست و خیلی اذییتش می‌کردن کتک میزدن هم م ...

الهی بمیرم براش دقیقا انگاربچه منوتوصیف می‌کنی در قالب پسر.اینم همینجوره فقط یکم گفتارش مشکل داره یعنی اهل تعریف کردن نیست بیشتر شنونده هست .توروخدابرای دل من دعاکن دخترم خوب شه من به دعای همه ی بچه ها نیازمندم تواین روزای عزیز.الهی به خواسته قلبیتون برسین🤲🌹

الهی بمیرم براش دقیقا انگاربچه منوتوصیف می‌کنی در قالب پسر.اینم همینجوره فقط یکم گفتارش مشکل داره یع ...

خدا نکنه عزیزم 

محتاجم به دعات 

فقط تو رو خدا اذییتش نکن در آینده  واسه مدرسه چون بعضی بچه ها کشش ندارن بدتر تو مدرسه بهشون ظلم میشه تا اینکه چیزی یاد بگیرن