2777
2789
عنوان

امروز خونوادم یه چیزی گفتن که نباید میگفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اضافه ای برای اونا اضافه برای خودت نیستی که چیکار میخوان بکنن سرتو که نمیبرن نه برو دانشگاه نه سر کا ...

اگه بمون خونه شوهرش میدن خانواده هایی که فکر می کنن یه بچه اضافه اس ببینن هیچ کاری نمی کن بیشتر از فرصت استفاده می کنن به یه بهونه بدنش بره اسی عکس امام رضا رو واست می ذارم دعا کن وضعیت منم مثل تو هیچ کس بهم توجهی نمی  کن فقط مقایسه می کنن من وانمود می کنم که شادم اگه آزادی داری می تونی بری بیرون برو یه لباس فروشی کار کن که ريیست زن باش خلاصه دست به یه کاری بزن که پول دربیاری مثلا خیاطی قسمت اوتو کشی کار کن اگه من آزادی داشتم همچین کاری می کردم منتهی منم همش باید خر خونی کنم

اگه بمون خونه شوهرش میدن خانواده هایی که فکر می کنن یه بچه اضافه اس ببینن هیچ کاری نمی کن بیشتر از ف ...

نمیدونم والا این وضعیت قابل درک برای همه نیست

امیدوارم جفتتون مشکلاتتون حل شه 💕💕💕💕💕

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

هیچ وقت به خودکشی فکر نکن  هیچ چیز تو دنیا ارزش خودکشی نداره کسایی که خودکشی میکنند نه دنیا رو دارند نه اخرت به حرف هاشون اهمیت نده فقط تا میتونی تلاش کن تا فرد موفقی بشی تا بتونی دهان همشون رو ببندی ودر زندگی موفق بشی زندگی خیلی سختی داره قوی باش به این زودی کوتاه نیا از راه درست برای خودت زندگی بساز شاید فکر کنی راهی نیست ولی امیدت به خدا باشه همه چیز درست میشه چون هنوز خیلی جوان هستی این جور حرف ها برات سنگین تر هستند وقتی پخته تر شدی خودت به خودت میخندی وحرف های بقیه برات بی ارزشتر میشه عزت نفس داشته باش وخودت راه خودسازی خودت رو پیدا کن 

سال اول دوازدهمی

وای منم تقریبا درسم تموم شده منتهی چند تا از درس های پایه دوازدهمم مونده اونا رو امتحان میدم قبول نمیشم به خاطر همین دیپلم فعلا نمی تونم دست به هیچ کاری بزنم