2777
2789
عنوان

خانومای باردار درچه حالین🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 81 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار کردی رفت بالا من اصن نمیتونم بشینم این چند وقت هم اساس کشی کردم کلی کار کردم

یک ماه استراحت مطلق فقط واسه دستشویی بلند میشدم اونم فرنگی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی🌿💚(میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥹🫧)
هفته نهم ، فقط حالت تهوع ها اذیتم میکنه ، جوری که بیرونم نمیتونم برم زیاد 🥲

منم هفته ی ۹ ام تهوع و بی حالی و بی رمقی

خسته شدم

کارای خونمم مونده 😔

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
۲۱ هفتمه هفته دیگه میرم سفر دارم روز شماری میکنم برسه

انشالله بسلامتی😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی🌿💚(میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥹🫧)
کسی کمک حالت بود؟

خونه مامانم موندم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سرویکست رفت بالاعزیزم؟مگ میشه سریکس بالابره

نه گلم جفتم رفت بالا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم هفته ی ۹ ام تهوع و بی حالی و بی رمقیخسته شدمکارای خونمم مونده 😔

منم همینجوریم ، انگار جون تو بدنم نیست همش دوسدارم دراز بکشم ، تا بلند میشم حالم به هم میخوره ، کارای خونه رو هم شوهرم بیشتر میکنه بنده خدا اشپزی و اینارو هم انجام میده دلم میسوزه براش کاش زودتر بهتر شه بتونیم ب خونه زندگی برسیم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد