2777
2789
عنوان

پسرخالم نقش شیر تعزیه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 41 پست

🤣🤣🤣🤣

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
به خاطر دارم تغذیه خوانی و مرثیه خوانی رو توی اول دبیرستان راجع بهش خوندم اما دقیقا نمی‌دونم چیه نو ...

اره

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا برقصه مگه نقش مثبت نیست؟

جهت روحیه دادن به امام حسین

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
جهت روحیه دادن به امام حسین

مطمئنی؟

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
مطمئنی؟

اره بابا تو بهبه جنگ آدم دست پاش گم می‌کنه شیرا اومدن رقصیدن امام حسین روحیه گرفت

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
بزنه تو سرش

ینی گریه زاری کنه ؟ من نمیفهمم یکی میگه برقصه ولی

اره بابا تو بهبه جنگ آدم دست پاش گم می‌کنه شیرا اومدن رقصیدن امام حسین روحیه گرفت

وا فک نکنم

وا فک نکنم

والا دمشون گرفتن دستشون تکون میدادن جهت تضعیف روحیه سپاه یزید 

ما تو شهرمون که هر سال مراسمه شیر میزنه تو سرش که مثلا در سوگ امام حسینه رقص که اصلاااا واسه چی برقص ...

این خانومه میگه شیرا میرقصیدن 

این خانومه میگه شیرا میرقصیدن

بچها مگه نمیرقصیدن؟