2777
2789

امشب یه پیرهن پوشیدم که یه حالت طلاکوبی‌ داره 

الان رفتم سرویس تو آینه دیدم اکلیلش‌ رو بدنمه

اخه ساعت ۱‌ینا بود بیدار شدم بچه رو شیر دادم یه کم خورد خوابید

الان دیدم اینجوریه از استرس اینکه اکلیل رفته باشه دهنش دارم دق میکنم😰😰😰

سوتین تنم بود ولی سینه مو درآوردم نگاه میکنم برق میزنه همه جام😭😭😭 لباسو تازه گرفته بودم به قیافه ش نمیخورد اصصصلا اکلیلی باشه😔😭😭😭

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط حواست بهش باشه

فکر کنم اگر با شکمش اوکی نباشه بالا بیاره

انشالله که چیزی نیست ولی خب دقت کن بهش

نمیخوام بی نقص باشم نمیخوام کامل باشم.دوست دارم بخشی از این دنیای ناکامل باشم.دوست دارم رشدم در راستای آرامش و خوشحالی ام باشه نه در راستای عذابم/یکی از دلایلی که حجاب ساده رو دوست دارم اینه که افراد ظاهربین سمتم نمیان❤️وقتی مثل عقده ای ها سعی داری تو زندگی افراد دخالت کنی و سعی داشته باشی نظری داشته باشن که تو میپسندی تو هم یک عقده ای هستی هم دیکتاتور
عزیزم هیچی نمیشه نگران نباشمنم ازین چیزا خیلی الکی هی نگران میشدمولی خداوند محافظ بچه هاست...

این همه هواس آدم هست اتفاق بدی نیوفته تا جیک صدا میده میپرم روش جونم قربونت برم‌ و .....

از اونور ناخواسته اکلیل میدم بچه بخوره😭😭😭

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
فقط حواست بهش باشهفکر کنم اگر با شکمش اوکی نباشه بالا بیارهانشالله که چیزی نیست ولی خب دقت کن بهش

خدا منو بکشه 

خوبه بچه م زود دست کشید😔😔😔

این یکیو دیگه نمیدونستم باید دقت کنم😭😭😭😭

خدا منو بکشه خوبه بچه م زود دست کشید😔😔😔این یکیو دیگه نمیدونستم باید دقت کنم😭😭😭😭

نترس دورت بگردم نهایت یکم معده اش اذیت بشه گلم

اکلیل هم راحت در نمیاد به بدن می‌چسبه 

اگر مییچسبیدن به نوک سینه اصلا ادامه نمی‌داد و اذیت میشد

دیدی ک مشکلی نداشت درسته؟

نمیخوام بی نقص باشم نمیخوام کامل باشم.دوست دارم بخشی از این دنیای ناکامل باشم.دوست دارم رشدم در راستای آرامش و خوشحالی ام باشه نه در راستای عذابم/یکی از دلایلی که حجاب ساده رو دوست دارم اینه که افراد ظاهربین سمتم نمیان❤️وقتی مثل عقده ای ها سعی داری تو زندگی افراد دخالت کنی و سعی داشته باشی نظری داشته باشن که تو میپسندی تو هم یک عقده ای هستی هم دیکتاتور

میتونی ببریش بیمارستان اطفال مطمئن بشی عزیزم