2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2388 بازدید | 35 پست
من از دو ماخگی تا الان که پسرم ده ماهشه بهش میدادم همراه مترکلروپرامید.همجنان استفراغ داره امروز دکت ...

ممنونم عزیزم از پیامت

میخواستم بدونم ایا خواب اور هستش؟ میخوام بدونم خودش بیدار میشه برای شیر؟ چون من هیچ وقت بیدارش نکردم

ممنونم عزیزم از پیامتمیخواستم بدونم ایا خواب اور هستش؟ میخوام بدونم خودش بیدار میشه برای شیر؟ چون من ...

به نطر منم اون حس مکیدن مداوم از همین رفلاکس بوده.نترس قندش نمیفته.خودت حالا امتحانی سه ساعت گذشت بیدارش کن ببین شیر میخوره

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااافرییین همه ش گرسنه ست طفل معصومدکتر میگه فاصله شیرشو بکن ۳ ساعت میگم اخه مگه میشه بچه زار میزنه ا ...

بخاطر اینکه گرسنه بشه خوب شیر بخوره

شیر خودتو میدی؟

من شیر خشک میدم

ااافرییین همه ش گرسنه ست طفل معصومدکتر میگه فاصله شیرشو بکن ۳ ساعت میگم اخه مگه میشه بچه زار میزنه ا ...

عزیزم‌چون اسید معده از دریچه شل معده میاد تو مری و اون قسمت میسوزه بچه دوس داره همش شیر بخوره تا اون قسمت سوزشش کمتر بشه

بهتریننننن کار برا رفلاکس اینه که بعد هر شیر ۲۰ دیقه سرپا  بچرخونیش و اروم بزنی پشت کمرش تا شیر بره به سمت روده و اسید معده بالا نیاد

به نطر منم اون حس مکیدن مداوم از همین رفلاکس بوده.نترس قندش نمیفته.خودت حالا امتحانی سه ساعت گذشت بی ...

باید همین کارو کنم اما متاسفانه میخوابم انقد خوابم سنگین میشه تا گریه نکنه بیدار نمیشم حتی ساعتمم زنگ میخوره خاموش میکنم😑براای همین بیدار نشستم ببینم چی میشه

بخاطر اینکه گرسنه بشه خوب شیر بخورهشیر خودتو میدی؟من شیر خشک میدم

گرسنه م میشه شده ۶ ساعت خوابیده بازم ۵ دقیقه شیر خورده 

اره شیر خودمو دادم چون شیر خشک چند بار دادم بالا اورد شدید

عزیزم‌چون اسید معده از دریچه شل معده میاد تو مری و اون قسمت میسوزه بچه دوس داره همش شیر بخوره تا اون ...

اره دقیقا اینو دکتر بهم گفته بود از روز اول تولدش اینو رعایت کردم اما خوب گاها پیش میاد شیر میخوره آروغ نمیزنه مثل الان که نزد و خوابید بعدا بیدار شد میزنه

جدیدا ولی نمیمونه تو بغل وقتی بیداره شیر میخوره دلش میخواد بازی کنه بذارمش زمین انقد لگد بهم میزنه و نق میزنه تا بخوابونمش دست و پا بزنه برای همین بدتر شده انگار

من شبا که به دخترم شیر میدادم نیم ساعت سرپا خونه رو میچرخوندم و اروم میزدم بین کتفشتا هم شیر بره پای ...

اره منم همین کارو میکنم اما خوب دختر من گاهی وقتا هرکار میزنم اروغ نمیزنه داره ها میفهمم موقع شیرر هوا خورده ولی نمیزنه نیم ساعت نگهش میدارم دیگه میذارم جاش

اره منم همین کارو میکنم اما خوب دختر من گاهی وقتا هرکار میزنم اروغ نمیزنه داره ها میفهمم موقع شیرر ه ...

اون آروغ مهم نیس مهم اینه بچه رو سریع زمین نزاری یادمه دکتر گف نوزاد مث بطری شیر بدون درِ

اگه کج بشه بالامیاره

اگه دوست داره رو  زمین باشه نشونه خوبیه

چون رفلاکس شدید باعث میشه بچه فقط تو بغل اروم باشه

عزیزم در کنار درمان کوچولوت بیخیال هم باش

من جز مادرای خیلییییییییییی غمخوار و استرسی بودم

هیچی از نوزادیش یادم نمیاد جز استرس و اضطراب

پشیمونم

الانکه دخترم بزرگ شده دوس دارم یک ساعت برگردم به نوزادیش🥺