دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میشه بی زحمت از عمل آندوسکوپی این مشکل بیشتر توضیح بدی از بيمارستان مفید راضی بودی چند روز بستری داش ...
بله از بیمارستان راضی بودم خداروشکر عمل هم خیلی خوب بود ، کلا سه رو بیمارستان بودیم ، بعد از دوهفته کلاه و شروع کردیم و حدودا دوماه گذاشتیم ک این تابم برا هر بچه متفاوته ، رد بخیه هم بعد اینکه مو درآورد اصلا مشخص نیست
ببخشید بچه خیلی درد داده بعد عمل بی قراری زیاد داره میشه رو ما گذاشت یا نباید تکون بخوره دارو چی بای ...
بعد عمل یه روز تو ای سیو هست کلا نمیذارن والدین ببینینن کلا آرام بخش میگیرن و خوابن ، بعد از اونم نه بیقراری نداشت ، اتفاقا باید بغلش کنی صاف نگهش داری مراقبت خاصی نداره ، دارو ندارع ، بجز کلاه گذاشتن هیچ تفاوتی با بچه ی عادی ندارن ، اصلا نگران نباشید منم بیخودی ملی فکر و خیال میکردم و کسی نبود بهم از عمل و بعدش بگه ، ولی اصلا سخت نیست خداروشکر ،،، بعد عمل دو وز حسابی ورم داره سر و صورت از الان بدون که شوکه نشی بعدش همه چی اوکیه
بعد عمل یه روز تو ای سیو هست کلا نمیذارن والدین ببینینن کلا آرام بخش میگیرن و خوابن ، بعد از اونم ن ...
سلام عزیزم منم پسرم رو دو ماهگی جراحی کردم الان دو سال و چهار ماهشه ولی تو پیشانی هنوزم دو تا برجستگی هست که یکیش نمایانتره میخواستم بدونم ماله بچه شما پیشانی مامان صاف شده ؟