2777
2789

کسی تجربه ای داره در مورد بسته شدن زودهنگام درز پیشونی یا همون تریگونوسفالی 

عمل کردید ؟ پیش کی؟ چند ماهگی ؟ دوره نقاهتش ، وضعیت بعد از جراحیش 

لطف کنید یکم اطلاعات بدید ممنون میشم 

درضمن من خودم دکتر احسان مرادی و انتخاب کردم برای جراحی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اندوسکوپی بود

میشه بی زحمت از عمل آندوسکوپی این مشکل بیشتر توضیح بدی از بيمارستان مفید راضی بودی چند روز بستری داشت رد بخیه رو سر بچه برای همیشه میمونه؟؟؟؟

بعد عمل کلاه فرم دهی استفاده کردین؟

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
میشه بی زحمت از عمل آندوسکوپی این مشکل بیشتر توضیح بدی از بيمارستان مفید راضی بودی چند روز بستری داش ...

بله از بیمارستان راضی بودم خداروشکر عمل هم خیلی خوب بود ، کلا سه رو بیمارستان بودیم ، بعد از دوهفته کلاه و شروع کردیم و حدودا دوماه گذاشتیم ک این تابم برا هر بچه متفاوته ، رد بخیه هم بعد اینکه مو درآورد اصلا مشخص نیست 

بله از بیمارستان راضی بودم خداروشکر عمل هم خیلی خوب بود ، کلا سه رو بیمارستان بودیم ، بعد از دوهفته ...

ببخشید بچه خیلی درد داده بعد عمل بی قراری زیاد داره میشه رو ما گذاشت یا نباید تکون بخوره دارو چی باید دادا

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
ببخشید بچه خیلی درد داده بعد عمل بی قراری زیاد داره میشه رو ما گذاشت یا نباید تکون بخوره دارو چی بای ...

بعد عمل یه روز تو ای سیو هست کلا نمی‌ذارن والدین ببینینن کلا آرام بخش میگیرن و خوابن ، بعد از اونم نه بی‌قراری نداشت ، اتفاقا باید بغلش کنی صاف نگهش داری مراقبت خاصی نداره ، دارو ندارع ، بجز کلاه گذاشتن هیچ تفاوتی با بچه ی عادی ندارن ، اصلا نگران نباشید منم بیخودی ملی فکر و خیال میکردم و کسی نبود بهم از عمل و بعدش بگه ، ولی اصلا سخت نیست خداروشکر ،،، بعد عمل دو وز حسابی ورم داره سر و صورت از الان بدون که شوکه نشی بعدش همه چی اوکیه

بعد عمل یه روز تو ای سیو هست کلا نمی‌ذارن والدین ببینینن کلا آرام بخش میگیرن و خوابن ، بعد از اونم ن ...

سلام عزیزم منم پسرم رو دو ماهگی جراحی کردم الان دو سال و چهار ماهشه ولی تو پیشانی هنوزم دو تا برجستگی هست که یکیش نمایانتره میخواستم بدونم ماله بچه شما پیشانی مامان صاف شده ؟