2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره عزیزم در موارد شدید دوبار در روز تجویز میشه، نوبت قبل خواب رو با معده خالی بخورین ۲ ساعت از شام ...

واقعا دیگه تحمل ندارم پنج روزه اسید معده برمیگرده توی دهنم .گلوم و دهنم شدید میسوزه حس میکنم زبونم زخم شده ازبس میسوزه امروز معده درد شدید هم گرفتم 

دلیل خاصی داره؟ پزشک رفتین؟

نه دکتر نرفتم .از آندوسکوپی میترسم .از پارسال بعضی وقتا رفلاکس معده داشتم که یک روز طول می‌کشید و خوب میشدم ولی بیشتر روزا گلوم یه ذره ترش میشد که اهمیت نمی‌دادم چند روز پیش فلفل سبز تند خیلی زیاد خوردم و آلو ترش زیاد خوردم بعدش شب تب داشتم و تهوع استفراغ کردم از روز بعدش تا الان که پنج روزه رفلاکس شدید دارم 

نه دکتر نرفتم .از آندوسکوپی میترسم .از پارسال بعضی وقتا رفلاکس معده داشتم که یک روز طول می‌کشید و خو ...

برو دکتر گوارش یه دوره یک ماهه دارو میده اگه خوب نشدی بعد آندوسکوپی میکنه،بعدم ترس نداره من بدون بیهوشی و آرامبخش سه بار طی ۲۰ سال گذشته انجام دادم

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

عزیزم قرار نیست تا پزشک رفتین براتون اندوسکو‌پی انجام بدن شاید معاینه و آزمایش کافی باشه رفتنش ضرر نداره، ولی شما که وضع معدتونو میدونین رژیم غذاییتونو رعایت کنین،  ایشالله همیشه سلامت باشین

واقعا دیگه تحمل ندارم پنج روزه اسید معده برمیگرده توی دهنم .گلوم و دهنم شدید میسوزه حس میکنم زبونم ز ...

منم شدید ریفلاکس داشتم حتی اینقدر زیاد که نشسته میخوابیدم با خوردن بارهنگ عرق نعنا خوب شد من دیگه با روزی دوتا قرصم خوب نمیشدم امتحان کن حتما

منم شدید ریفلاکس داشتم حتی اینقدر زیاد که نشسته میخوابیدم با خوردن بارهنگ عرق نعنا خوب شد من دیگه با ...

منم الان دوتا بالش گذاشتم زیر سرم ولی بازم اسید برمیگرده توی دهنم .

منم الان دوتا بالش گذاشتم زیر سرم ولی بازم اسید برمیگرده توی دهنم .

بذر بارهنگ یک ق مرباخوری بریزداخل عرق نعنا یک لیوانموآب بریز بزار ده دقیقه با حرارت ملایم بجوشه آخر شب ولرم شد با کمی عسل بخور ‌دمنوش آویشنم خوبه ‌در ضمن سردی کم بخور همراه غذا هم سالاد و ماست نخور ۴۰ روز ادامه بده معجزه مبکنه بخدا از صدتا قرص بهتره من ۶ سال هر دکتری بگی رفتم آخر این نجاتم داد