2777
2789

منم همینطور

من همون لیسانسم ندارم🥲

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه دارید ؟روز به روز حسم حادتر میشه مریض میشم

اره یه دختر ۴ ساله لجباز و بدقلق 

منم یه مدت انقد فکر میکنم افسرده میشم یه مدت خودم میزنم بیخیالی. هم از احاظ روحی و هم مالی ب کار نیاز دارم 

نه با شروع کردن فایده ندارع همه چی پارتیه

از این جمله متنفرم که همه چی پارتی میخواد من خودم بدون پارتی و با تلاش نصف راهو با کمک خدا رفتم بقیشم ان شاالله فقط با کمک خدا میرم به پارتی نیاز ندارم اگه آدم به این چیزا فکر کنه به هیجا نمیرسه

خوبه شما شاغلی

شاغلم ولی وقتی می بینی با ۱۸ سال سابقه دریافتیت ایقد کمه حس ناامیدی بهت دست میده، دوستم هم سابقه من با این حقوق نتونست هیچ کاری کنه سه ساله زده تو فروش آنلاین البته خیلی زحمت میکشه تو این سه سال خونه خرید، ماشینشو عوض کرد خداروشکر کلی پیشرفت کرده، میخوام بگم با کارمندی نمیشه به جایی رسید

2810