2777
2789
عنوان

عمل لوزه بچه

417 بازدید | 49 پست

سلام مامانا پسرم ۵ سالشه دکتر گفته لوزه داره باید عمل بشه ، همش سرماخوردس الان صداش دورگع شده بیناش گرفته لوزه هاشم خیلی بزرگه ، ولی دکتر عکس نگرفت دکتر جوش حلق بینی بردم گف لوزه سوم داره ، کیا تجربه عمل دارن ؟ عمل بشه بهتره ؟  دکتر و بیمارستان مشهد معرفی کنید ؟ ممنون

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃

عمل بشه خیلی راحت میشه

دختر من ماه پیش عمل شد

فقط روز اولش سخت بود

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

اسی بزار ازدوستم‌بپرسم پسرشو یک دکتربرد همه گفتن عمل لازمه اون گفت چندماه اسپری استفاده کنه خوب میشه تواحمداباده گمونم

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل بشه خیلی راحت میشهدختر من ماه پیش عمل شدفقط روز اولش سخت بود

کدوم‌شهرید شما ؟ بیمارستان دولتی یا خصوصی بنظرتون فرق داره ؟ و اینکه لیزر کردین یا مدل دیگشو ؟ میگن لیزر که بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
2805
اسی بزار ازدوستم‌بپرسم پسرشو یک دکتربرد همه گفتن عمل لازمه اون گفت چندماه اسپری استفاده کنه خوب میشه ...

ممنون میشم بفرستید ، الان پسر منم اسپری بینی استفاده میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
کدوم‌شهرید شما ؟ بیمارستان دولتی یا خصوصی بنظرتون فرق داره ؟ و اینکه لیزر کردین یا مدل دیگشو ؟ میگن ...

ما قم هستیم

خصوصی که بهتره

اما مهم دکتری هست که عمل میکنه

ما سنتی عمل کردیم

میگن لیزر درد و نقاهت کمتری داره اما در کل عمل سختی نیست

فقط دکترت خوب باشه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
ما قم هستیمخصوصی که بهترهاما مهم دکتری هست که عمل میکنهما سنتی عمل کردیممیگن لیزر درد و نقاهت کمتری ...

ممنونم عزیزم که جواب دادین 🪴☘️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
۴۰ روز رب عناب بده عفونت گلو سینه ریه لوزه گوش و میبره البته درکنارش ازنظر تل هم بررسی کن ببر پیش تل ...

عناب رو بجوشونم ؟! 

تل گیر همونا که تو دماغ فوت میکنن ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
عناب رو بجوشونم ؟! تل گیر همونا که تو دماغ فوت میکنن ؟

بله ولی کسی باشه فوت نکنه برابهداشتش حرفه ای باشه فقط با دست رد کنه حتی در نیاره چون عادت میشه فقط رد کنه وقتی دیگه چیزی تو گلو نبود رب عناب و درست کنید بدید عفونتشو تخلیه میکنه التهاب بره لوزه هم کوچیک میشه 

خدا دکترای پول پرست و لعنت کنه ازوقتی توگوش مردم خوندن تلگیر غلطه اخه پیفه روز بروز بچه ها درگیر تر جیب دکترا پر پول تر شد ادم بزرگشم تل میشه با چرک خشک کن و هیچی خوب نمیشه 

بله ولی کسی باشه فوت نکنه برابهداشتش حرفه ای باشه فقط با دست رد کنه حتی در نیاره چون عادت میشه فقط ر ...

امروز بردمش تلگیر فقط با دستش دراورد گفت لوزه هاشو دادم بالا ، فردا عناب بجوشونم جوشوندشو بدم بخوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃
امروز بردمش تلگیر فقط با دستش دراورد گفت لوزه هاشو دادم بالا ، فردا عناب بجوشونم جوشوندشو بدم بخوره

وای گفتم کسی که رد کنه ن دربیاره چی بگم ان شاءالله عادت نکنه 

ن رب عناب باید بدید مثل رب گوجه بشه غلیظ

دختر منم پارسال عمل کرد.یعنی راحت شدیم.اصلا خطری نداره.منم خیلی نگران بودم.اما عمل ساده ای.فقط روز ا ...

ممنون عزیزم اره منم دوباره دکتر بردم دیگه کفت عمل بشه وقت عمل داد امید به خدا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون خدا🍃🍃🍃