2777
2789

الو و این چیزا ک نمیتونم بخورم 

غذامم فقط مرغ و گوشته 

چ کنم؟  

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وزنگیدی بچتون خوبه فقط مرغ و گوشت. برنج و اینا نمیخوری

برنج خیلی کم خوردم 

اره خوبه شکر خدا

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
آفرین. من میخوام رژیم بگیرم اما میترسم شیرم ضعیف شه. بچن درشت نیست اصلا. به زور وزن اضافه میکنه. شیر ...

البته بچه من چلهش درنیومده هنوز مصرف شیرش خوب کمتره 

ولی کلا مصرف پروتیین وزنتو کم میکنه 

البته بچه من چلهش درنیومده هنوز مصرف شیرش خوب کمتره ولی کلا مصرف پروتیین وزنتو کم میکنه

خیلی حواست به کولیک و نفخ باشه. من بیچاره شدم. زیره زیاد دم کن

نوشابه دلستر حبوبات سبزیجات هر نوعش فست فود کباب کوبیده لب نزن

خیلی حواست به کولیک و نفخ باشه. من بیچاره شدم. زیره زیاد دم کننوشابه دلستر حبوبات سبزیجات هر نوعش فس ...

ینی در حدی دارم رعایت میکنم ک دلم لک زده برای ی قاچ هندونه 😀

خدا دلبندتو برات حفظ کنه 

خودتو بخاطر چاقی یا لاغری اذیت نکن بوقتش لاغر هم میشی

من خودمم خیلی چاق شدم و پوستم داغون شد اما چاره نیست 

من گوشت گوسفندی و مرغ فقط میخورم اما کاملا شیرم چربه 

گوشت و دنبه گوسفندی رو باهم اب پز کن 

روغن حیوونی گوسفندی هم خیلی خوبه 

ینی در حدی دارم رعایت میکنم ک دلم لک زده برای ی قاچ هندونه 😀خدا دلبندتو برات حفظ کنه خودتو بخاطر چا ...

آخه با گوشت سیر میشی؟ من نون یا برنج باید بخورم. خدا حفظ کنه عشقتو. ۳ماه رعایت کن بعدش راحتی دیگه

آخه با گوشت سیر میشی؟ من نون یا برنج باید بخورم. خدا حفظ کنه عشقتو. ۳ماه رعایت کن بعدش راحتی دیگه

زنده باشی گلم

اره تقریبا سیر میشم 

نون‌جو بخور رژیمی یا فقط سنگک

سلام 

مایعات بیشتر مصرف کن. صبحها آب گرم بخور، تحرکت رو بیشتر کن. مصرف یه سری مواد غذایی مثل زیتون (هم خود زیتون و هم روغنش موثره)، انجیر، خاکشیر (همراه آب گرم) کمک میکنه.

وقتی یک ماما، مامان میشه