بریز تو کاسه آب بده روش با قاشق مدام هم بزن تا سالما ته نشین شه پوکا و پوسته هاش بیاد رو
آب روشو کم کم بریز بره بعد خود خاکشیر ته نشین شده رو آروم آروم از اون کاسه بریز تو یه ظرف یا کاسه دیگه تا شن ته خاکشیر بمونه تو کاسه
دوسه بار این کارو بکن
اگه تو کاسه شیشه ای یا پارچ بریزی واسه شستن بهتر میتونی تهشو ببینی که چقد شن داره
میتونی آب روی خاکشیرو بریزی بره بعد از اون سفت بدون آبش بریزی توی قالب یخ و بزاری فریز
هربار که خواستی درست کنی یا مهمون اومد یه قالب بنداز تو لیوان