2777
2789
عنوان

چرا خواهرم همچین میکنه

513 بازدید | 29 پست

اون شوهرش کارمنده و خواستگار من شغلش ازاده که قراره بعد دو ماه عقد کنیم اگه خدا به خاد بعد الان تو دوره اشنایی هستیم بعد خواهرم عکس شوهرش و خاستگارمو گذاشته مقایسه کرده 😐بعد گفتن خاستگاره اصلا خوب نیست و شوهر تو سرتره و ایناا بعد خواهرم گفته اینا دو جلسه اومدن خاستگاری گل و شیرینی نیاوردن ولی شوهر من اورده بود والا ما چیزی ندیدم بیاره اونا هم دو جلسه اومدن تو بله برون گلو شیرینی اوردن بعد خواهرم فقط کافیه پسره به من حرفی بزنه اونو بزرگ میکنه همش داره بد میگه ازش نمیدونم چیکار کنم خاستگارم پسر خوبیه اخلاقشم تا اینجا خوب بوده بعد مادر پسره با اینکه هنوز اتفاقی نیوفتاده دو روز یبار زنگ میزنه مامانم حرف میزنه با منم حرف میزنه بعد رفته بود با شوهرش دعوا کرده بود خانواده تو به من اهمیت نمیدن مامان پسره هر روز به خواهرم زنگ میزنه چرا مال تو نمیزنه اینم بگم خانواده داماد کلا از خواهرم بدشون میاد و قطع رابطه کردن چرا چون دامادمون دختر عموشو نگرفته و اومده خواهرمو گرفته 

به خدا من حتی یبارم حسودی نکردم یادمه وقتی یبار دعوتمون شد به من گفت منو گرفتن تو موندی من شوهر دارم تو نداری 😐خواهرم 16سالشه من 18

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حسوده

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

خواهرت فعلا تو سن بلوغه و بچس ساید سنش بالا رفت بهتر شدش

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

حسوده و مغزش هم ناپخته است امیدوارم مشکلی برای زندگیش پیش نیاره

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

خواهرت ۱۶ سالشه ؟ 😐 

درست خوندم ؟ 

از نوجوان ۱۶ ساله چه انتظاری داری اخه گلم ؟ 

این چیزا تو خواهرای ۳۰ و خورده ای ساله هم پیدا میشه

چه برسه نوجوان 

تجربه من اینجا ثابت کرده 

تنها راه حل کم کردن رابطه اس تا حد امکان 

شوهرخواهرت خیلی مشکل داره که بچه ۱۶ ساله گرفته

با احترام

و شاید خانوادش از خوده پسره بهترن که طردش گردن

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

بچه رو واسه چی شوهرش دادین آخه 😐خودتم بچه ای سنی نداری خودتونو درگیر مشکلات متاهلی نکنین بابا از زندگیتون لذت ببرین فعلا،برو دانشگاه پیشرفت کن،اگه کیس خیلی تاپیه جواب مثبت بده 

مال منم تو نامزدی و عقد مادرش تماس میگرفت و ...ولی یه ذات کثیفی داره یه شغالیه که دومی نداره بعد ها شناختمش بیشرفو

تا حالا توی نی نی سایت ندیدم کسی بگه دیرتر از ۱۶ ۱۷ سالگی ازدواج کرده. واقعا ندیدم!!!

نه بابا ادم نرمالم هست

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]