2777
2789

خدایا یا منو بکش یا این مارمولک کثافتو😭😭 ازشون متنفرم متنفرررررر

چجوری یه موجود به این کوچیکی منو از پا میندازه😭 فوبیا دارم خیلی میترسمممم به شدتتت وقتی میبینمشون می‌لرزم از ترس 

من بابام فوت کرد امسال نتونستم برای کنکور بخونم مجبورم بشینم سال بعد بخونم مجبورمممم یعنی هیچچچ راهی ندارم یا باید درس بخونم و قبول شم یا ازدواج کنم و بدبخت شم با یه آدم سطح پایین بی پول😭 

من تو انباری درس میخونم چون خونمون بشدت سروصدا و زیاده نمیتونم درس بخونم.. انباریمون درش چوبیه درز باز زیاد داره ازونجا مارمولک میاد تو😭😭 

الان دیدم یه مارمولک بچه اومد دو ساعت داشتم گریه میکردم و نفرین😭معلوم نیست چن هزار تا مارمولک دیگه پشت وسایلا قایم شدن 😭 هیچ مردی هم تو خونمون نیست که بیاد بکشتش .. مامان و خواهرامم از من ترسو ترن😭

معلوم نیست رفته کجا قایم شده عوضی کثافت ایشالا بمیرههههه😭 از فصل گرما متنفرممممممم ازین منطقه که پر مارمولکه متنفرمممم😭 خدایا یا منو راحت کن یا این مارمولکارو😭😭😭 من چجوری درس بخونم آخههه چجوری تمرکز کنم یه سال دیگه هم بخاطر این مارمولک به باد می‌ره😭 خدایا کمکم کن😭😭😭 تروخدا راه حل بدید 

مامانم میگه یه اسپری حشره کش بزن بمیره 

آخه این مارمولکای سگ جون با حشره کش میمیرنننننن 

تو کتابخونه هم نمیشه درس بخونم چون تو رویاهام ای خدااا 

ببینید عکسشو

چشمام از کاسه در اومد تا دیدمش

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

قبل اینکه هوا گرم بشه هر جا فکر میکنی هستن حشره کش کامن بزن 

به مرور کمتر میشن 

منم عین خودت انقدر که از مارمولک میترسم از خدا نمیترسم 

انباری ما مارمولک داشت پشت سر هم کامن زدم خیلی کمتر شدن خدا رو شکر 

خیلی چندشن بی ریخت های .....

قبل اینکه هوا گرم بشه هر جا فکر میکنی هستن حشره کش کامن بزن به مرور کمتر میشن منم عین خودت انقدر که ...

الان که هوا گرم شده 

جدی میکشه حشره کش کامن؟😢 خدا لعنتشون کنه ناراحتی اعصاب گرفتم از دستشون

عزیزدلم اولا بهت تبریک میگم که دختر قوی هستیدرز هارو سعی کن با دستمال کاغذی پارچه و.. بپوشونییروزم ک ...

اینا از لای دستمالو پارچه رد میشن 

می‌خوام خودم گچ درست کنم درزا رو بزنم😢 ولی این مارمولکه. و چیکار کنم بمیره 

با سم میمیره؟

قبل اینکه هوا گرم بشه هر جا فکر میکنی هستن حشره کش کامن بزن به مرور کمتر میشن منم عین خودت انقدر که ...

کامن فایده نداره

من زدم تو حلقش ولی نمرد 

هنوزم هستش تو پارکینگ بزرگترم شده

کامن اصلا رو مارمولک جواب نمیده

اینا از لای دستمالو پارچه رد میشن می‌خوام خودم گچ درست کنم درزا رو بزنم😢 ولی این مارمولکه. و چیکار ...

من خودم درز های دور کولر و با دستمال کاغذی پوشوندم‌.بچپون داخلش دیگه نمیتونن بیان

سم قوی میخواد اره،بزن خودتم یکی دوروز نرو بعدشم درو باز بزار یکم تا سمه بوش بره برا خودت بد نباشع

کامن فایده ندارهمن زدم تو حلقش ولی نمرد هنوزم هستش تو پارکینگ بزرگترم شدهکامن اصلا رو مارمولک جواب ن ...

وای فکر اینکه بزرگتر بشه روانیم می‌کنه😨آخر من از دستشون خودکشی میکنم تا این حد فشار میاد بهم

الان که هوا گرم شده جدی میکشه حشره کش کامن؟😢 خدا لعنتشون کنه ناراحتی اعصاب گرفتم از دستشون

اره بخدا 

کامن خیلی خوبه 

چیز قوی تر میخوای از اونجاهایی که سم های  کشاورزی میفروشن سم‌مخصوصشون رو بگیر بوی بدی داره ولی قشنگ نابود میکنه 

لعنتی های چندش 

انقدر هم زبلن تا تکون بخوری معلوم‌نیست کجان کل خونه رو باید بریری به هم 

من خودم درز های دور کولر و با دستمال کاغذی پوشوندم‌.بچپون داخلش دیگه نمیتونن بیانسم قوی میخواد اره،ب ...

میرن لای وسایلا یا زیر فرشو رو دیوار 

اینارو چجوری سم بریزم 

چه نوع سمیه اسمشو نمیدونی؟

کامن فایده ندارهمن زدم تو حلقش ولی نمرد هنوزم هستش تو پارکینگ بزرگترم شدهکامن اصلا رو مارمولک جواب ن ...

من اخر زمستون موقع خونه تکونی انباری رو میریزم بیرون با کامن حسابی سم پاشی میکنم هر سال دارن کمتر میشن شاید همون  لحطه نمیرن ولی یه حا تلفشون میکنه 

2809