2777
2789
عنوان

عزیزدلم با من حرف بزن

175 بازدید | 9 پست

امروز پسرم رو بردم شنوایی سنجی گوش میانی چک شد خداروشکر مشکلی وجود نداشت

امروز چندین بار در دستشویی بردن با من همکاری کرد حتی در مطب دکتر هم همکاری کرد و دستشویی رفت

فردا قراره ببرمش دکتر مغز و اعصاب تا نوار مغز ازش بگیرن خدایا کمک کن هیچی نباشه

بمونه یادگاری 

پسر عزیزتر از جانم خیلی میخوامت ان شأالله پیر بشی ان شاالله نوه ها و نتیجه هات رو ببینی ان شأالله سربلندمون کنی

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

امروز روز دوم از پوشک گرفتن بود 

پسرم رو بردم پیش دکتر مغز و اعصاب

دکتر کم سنی بود اما خب باید بگذره تا نظر بدم

خودم نگاهی به نوار مغز کردم نرمال بود

خانم دکتر فقط داروهای مکمل داد

فردا هم به احتمال زیاد ببرمش شنوایی سنجی 

امروز چند کتاب راجع به کم توانی ذهنی به دستم رسید

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

امروز خداروشکر شنوایی پسرم اوکی بود

شب سوم محرم رفتیم مسجد 

یا امام حسین دغدغه های من خیلی کوچیکن پسرم خانوادم همسرم سلامتی همشون 

یا امام حسین اومدیم مجلس شما به حق شریک غم شما بودن به پسرم نظری کنید 

یا امام حسین خانواده ام رو به شما سپردم حامی و مربی ما باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز رفتم شنوایی سنجی خداروهزار مرتبه شکر پسرم مشکل شنوایی نداشت 

خدا ممنونم 

امروز نمی‌دونم چندمین روز از پروسه از پوشک گرفتن فرزندم هست اما می‌خوام بگم از روندش راضی هستم

چون دیروز برای جیش هم فرزندم زودتر از موعد بهم خبر داد خدایا شکرت

توی هفته ای که گذشت سری به گفتار درمان زدم

دوست داشتم نرم ولی رفتم

به نظرم حرفاش درست بود بهم گفت باید با بچه کار بشه توجه انتخابی داره که شناختش از پیرامونش رو محدود می‌کنه

قرار شد هر هفته بازی درمانی و گفتاردرمانی همزمان انجام بشه

چیزی که نظرم رو جلب کرد راجع به حرف های گفتاردرمان اینه که وقتی بهش گفتم من باهاش کاردرمانی کار میکنم گفت خونه محل آرامش بچه است آغوش شما باید بهش آرامش بده گاهی تغییر محیط و شخصی که آموزش میده به کودک خیلی نتیجه بخشتر ه...

خدایا توکل به تو خودت فرزندم رو کمک کن تا سریع روی پای خودش وایسته 

دیگه نرفتم دکتر مغز و اعصاب ولی داروی ویتامین رو باز خودم تمدید میکنم میدونم بچه ام سالمه شکر خدا چون دکتر از نوار مغز چیزی بهم نگفت فقط یه سری ویتامین داد همین

فرزندم پیشرفتش خوب بوده توی این هفته چند فلش کارت باید باهاش کار کنم از کلمه مرغ و صداش خوشش اومده ولی فقط صداش رو تقلید می‌کنه و بال بال زدن مرغ رو هم با دستاش نشون میده دقیقا همون طوری که یادش دادم

دم‌کرده زعفرون و تخم بلدرچین هم براش خوبه سعی میکنم بهش بدم

سلام عزیزدلم نگران هیچی نباش عذاب وجدان نداشته باش فقط به وظیفه آن انجام بده

امروز رفتیم پارک هوا خوب بود پسرم حواسش به من بود که کجا نشستم می‌رفت و میومد توی صورتم نگاه میکرد و می‌خندید 

دو بار کم مونده بود سکته بزنم دو بار از توی سوراخ سمبه ها بیرونش کشیدم 

فلش کارت مرغ و جوجه و موش و گوش و دست و بینی و پا چشم رو باهاش کار میکنم فقط وقتی حوصله داره فقط صدای قد قد رو تکرار میکنه

دیروز توی غذاش تخم بلدرچین گرفتم 

دیروز باباش خیلی باهاش بازی کرد اذیتش کرد کلافش کرد

خدا حفظ کنه تو رو بابای پسر من خیلی دوستت دارم

تو رو به امام حسین سپردمت در پناه عنایت اهل بیت باشی عزیزدلم ...نگران هیچی نباش من کنارت هستم خدا با ماست

سلام به توی ای مادر نگران آروم باش همه چی درست میشه به بالایی توکل کن مطمئن باش یه روزی میاد که برای این روزهات غصه میخوری که چرا خوش نبودی

دیروز پسرم خیلی تعامل کرد با بچه های دیگم توی بازیشون شرکت میکرد مهره های شطرنج رو حرکت میداد موقع دستشویی رفتن بیشتر کمک میکرد به خودش 

عاشق غذاخوردنشم مامان جان الهی من فدای تو بشم که اینقدر خوشمزه و با حوصله غذا میخوری من فدای تو بشم ان شأالله عاقبت بخیر بشی و ما رو سربلند کنی

امروز صبح مطابق با حرفهای دکتر فرزانه تصمیم گرفتم پسرم رو ببرم پیش گفتار درمان دیگه...اسمش رو نمیارم

و سوالی که ازش کردم این بود که آیا گذاشتن ویدئو های گفتار درمانی برای کودک خوبه یا نه  گفت ابدا خوب نیست...

خدایا شکرت که مسیری که باید طی کنم رو خودت بهم نشون میدی

سلام عزیزدلم

دیروز پسرم دستم رو گرفت و برد سرویس برای جیش خیلی خوشحال شدم

خیلی سرزنده شده

امروز وقت گفتاردرمانی داریم با یه خانم گفتاردرمان

سلام عزیزدلم امروز بعد از سه سال و نه ماه من رو بوسیدی به که چه کیفی کردم   

دیشب داشتم پرواز میکردم پسر عزیزم

چند کلمه گفتی با قدم هات من رو همراهی میکردی

وقتی می گفتی پی پی ، این پی پی برای من شد قشنگترین کلمه دنیا...عزیزترینم چقدر خوشحالم برات که داری کلمه میگی خیلی میخوامت 

خدا من رو برای تو حفظ کنه تا بهت خدمت کنم تا پدر شدنت رو ببینم تا عاقبت بخیریت رو ببینم عشقم