2777
2789
عنوان

راهنمایی درمورد انتخاب رنگ مبل با توجه به فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 25 پست
خونه ام ۳ تا فرش ۱۲ متری لازم دارهالان شرایط خریدشو ندارم برام سنگین درمیادمبل هامم چون یکم خراب شده ...

خب پس این قضیه اش فرق میکنه

این سبک فرش نباید مبل مدرن بگیری فکر کنم شما نظرتون روی مبل مدرن باشه که جند رنگ میخوای بگیری

مبل کلاسیک بگیر کرم چون رنگ قالب کرم و قسمت های گل دار مبل رو میتونی کرم سبز یا کرم آبی بگیری و اکسسوری های که میخوای استفاده کنی توی خونه رو هم میتونی همون سبز یا آبی بگیری

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسته ای و کرمی خیلی قشنگ میشهولی صورتی هم خوب رو

اره شوهرمم همینو میگه آخه توی خونه گل و گیاه هم زیاد دارم و باعث میشه رنگ سبز بیشتر دیده بشه

خداجونم کمکم کن اینبار نی نیم سالم بمونه❤
یه رنگ باشه بهتره تا سبز و کرمی و صورتی

اخه بعضی خونه ها رنگی رنگی هستن خیلی قشنگن

منم خونه ام پر از گل و گیاهه و یکم سبزه 

میخاستم این ۳ رنگ سبز و کرمی و صورتی رو ترکیب کنم ولی نمیدونم مث اون خونه ها قشنگ میشه یا نه

الان عکس میفرستم یه نگاه بندازید به اون خونه ها

کرم بگیر ۳ رنگ نباشهخواهش میکنم یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭

ممنون عزیزم که نظر دادی

ان شاالله حاجتتونو بگیرید..براتون صلوات فرستادم❤

اخه بعضی خونه ها رنگی رنگی هستن خیلی قشنگنمنم خونه ام پر از گل و گیاهه و یکم سبزه میخاستم این ۳ رنگ ...

خب اگه رنگی رنگی دوس داری بخر 

ببین هر طوری‌ ک حال دل خودت خوب میشه اونو بخر کار ب زشتی و قشنگی نداشته باش 

💔