من برای چهار پنج نفر تقریبا سی تا گردو رو از شب قبل میشکنم میزارم تو آب سرد چون بیشتر برای ناهار درست میکنم فردا صبحش سه تا دونه هویج رو پوست میگیرم میزارم بپزه وقتی پخت و سرد شد اول گردوهام رو با چرخ گوشت چرخ میکنم پیاز داغ رو آماده میکنم طلایی که شد گردو ها رو میریزم حرارت رو کم میکنه تا رنگ گردوها برگرده و تیره بشه ادویه هم اضافه میکنم زردچوبه فلفل یکم پودر زنجبیل و کاری هویج ها رو هم جدا چرخ میکنم و یه تفت کوچیک با گردوها میدم بعد آب سرد اضافه میکنم تا روغن گردوها در بیاد نیم ساعت که روی حرارت بود رب انار رو اضافه میکنم تا اندازه ای که رنگش رو دوست داشته باشم ما فسنجون رو ملس میخوریم پس دو سه تا قاشق شکر هم بهش اضاف میکنم و میزارم با حرارت متوسط جا بیوفته
مرغم رو جدا تو روغن هر دو طرفش رو سرخ میکنم و بعد به موادم اضافه میکنم.نمکشم که دیگه دست خودته عزیزم
من اینجوری درست میکنم تا الانم هر کی خورده دوست داشته امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم