با نام و یاد خدای مهربون ما مامانایی که توی سال 90 باردار شدیم، این تاپیکو ایجاد می کنیم تا قشنگترین تابلوهای نقاشی خدا، یعنی عکس نینی های نازمون و وضعیت رشدشونو اینجا به یادگار بزاریم. به امید روزی که شاهد نینی دار شدن همین نینی های فسقلی باشیم.
لطفا" بخاطر نظم بیشتر عرض عکسا 500 پیکسل باشه و طولش مهم نیست.
بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام پپو جونم ، تایپیک جدید مبارک باشه اینم عکس 2 ماهگی پسملی من قد 60 وزن 6100 خیلی دوستون دارم ماشالا به ابن نینی ها که روز به روز دارن خوشگل تر و تپل نر میشن بوووووووس
سکوت من هیچگاه نشانه رضایتم نبود... من اگر راضی باشم با شادی میخندم،سکوت نمیکنم!
به به تاپیک جدیدمون مبارک دستت درد نکنه پیو جان قربون همه نی نی های نازمون برم اینم عکسای سارا من سارا روز تولد : وزن 2850 قد 49 سانتی متر سارا دو هفتگی سارا یک ماهگی وزن 3800 قد 51 سانتی متر سارا دو ماهگی وزن 5200 قد 55سانتی متر
ماشاالله بامبو جان چقدر حسام نازه وزنشم خیلی خوبه یک کیلو از سارای من تو دو ماهگیش بیشتره فقط شیر خودتو می خوره ؟ راستی پوشک چی استفاده می کنی ؟ موهاش مشکیه ؟ سارای من مو نداره خدا کنه زودتر موهاش در بیاد بتونم گلسر سرش بزنم
سلام فاطمه جون مرسی گلم آره عزیزم فقط شیر خودمو میخوره پوشک مای بی بی پرمیوم استفاده میکنم ماشالله سارا خانومی هم خیلی ناز و خوردنی شده خدا حفظش کنه عزیزم آره موهاش مشکیه تو این عکس مشخصتره